Fira del Llibre d’Ocasió Antic i Modern

Cartell 63a Fira MarkEl passeig de Gràcia de Barcelona acull, cada any, la Fira del Llibre d’Ocasió Antic i Modern, organitzat per Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya.

El Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya té com a finalitat essencial la defensa del interessos professionals dels seus agremiats, però també promociona iniciatives relacionades amb els llibres, en l’àmbit cultural.

Pel que fa al camp de les publicacions, el Gremi ha fet diversos opuscles, amb to seriós o humorístic, però sempre relacionats amb el llibre, i també ha publicat el text dels parlaments que han inaugurat les fires, així com l’edició del llibre Quaranta anys de la Fira del Llibre d’Ocasió Antic i Modern.

 

Des de fa uns anys en totes les Fires s’ha instaurat un monografic rel.lacionat amb el llibre i la seva historia.

 

Actualment s’està en proces de modernització amb la creació d’aquesta plana web que preten esser un mitja de comunicació i difusió dels agremiats llibreters i dels seus productes a fi de que puguin arribar a tothom.

 


El Gremi està sempre obert a noves idees i iniciatives per fer que el llibre perduri com a element vehicular de la cultura de la societat, tenin una doble tasca en aquest fet i que per una banda es la de reviure els llibres, la seva historia i la seva influencia en les societats i per altre banda el fer que el llibre adquireixi una difusió al abast de tots, oferint productes editorials de tota mena, des de els millors i mes preuats incunables fins a les lectures més elementals i economiques, per a que tothom en pugui gaudir.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: