Chanti, l’influencer argentí d’historietes infantils, editat per Pagès editors

“Nacho era el centre de l’univers fins que… va arribar el seu germà!”. Així comença Gran i petit 1, la historieta que ens regala Chanti, un dels grans creadors i difusors del còmic infantil a Argentina. En termes actuals, podem dir que Santiago González Riga, el nom que s’amaga sota el pseudònim, és tot un influencer de les historietes infantils al seu país que t´e més de 86.000 seguidors a Facebook.

El seu talent en el món de la literatura infantil arriba a terres catalanes gràcies a Gran i Petit, una historieta per a tota la família que reflexiona amb humor i destresa sobre les relacions entre germans. Els ambients i el vestuari dels personatges i la tecnologia que utilitzen ens situen en un temps present. No obstant això, la història al·ludeix a una situació tan quotidiana i de forma tan brillant que continuarà captivant petits i adults en qualsevol moment.

Sobre Gran i petit 1

Gran i petit és la historieta per a tots els que hem patit un germà, i l’hem gaudit també. És una historieta per a tota la família que es va publicar a Argentina amb molt èxit. Surt periòdicament a la revista dominical Rumbos, una de les de més tirada arreu del país, i les seves recopilacions en format llibre són un èxit de vendes, i es reediten cada any. Entre els reconeixements obtinguts destaca el “Premio Banda Dibujada”, el 2015, com a millor historieta infantil dins d’Argentina.

Gran i petit és una historieta per a tota la família. És una lectura molt divertida, amb molt d’enginy i encert a treure brillantor a les relacions entre germans i la vida familiar. La història no té un temps definit, però es nota que és actual per la forma que es vesteixen els personatges, els ambients i la teconologia que fan servir.

Sobre l’autor

Chanti (1970, Mendoza) és membre fundador de Banda Dibujada (Movimiento para la difusión de la historieta infantil y juvenil) i compta amb més de trenta llibres publicats, dins i fora de les fronteres argentines. A més, la seva contribució a la cultura ha estat distingida a la seva ciutat natal, Mendoza.

El seu talent ha arribat a Espanya a través de la revista infantil Mister K d’ El Jueves, i les revistes de l’Editorial Bayard: Vivir nuevos tiempos i El Cuaderno de los padres.

Fitxa

Gènere: Còmic
Col·lecció: Nandibú Historietes, 01 (+ 6 anys i per a adults)
Pàgines: 192
PVP: 19,50€

A %d blogueros les gusta esto: