Propostes de Nandibú – Pagès editors per Sant Jordi 2017

Sant Jordi cada cop està més a prop i Pagès editors ja ha fet les seves apostes infantils i juvenils per a la gran festa del llibre. A continuació, t’oferim algunes propostes, ordenades per seccions.

NANDIBÚ + 6 ANYS

LES QUATRE ESTACIONS D’EN BRU

de Pep Molist. Il·lustracions de Zuzanna Celej

Les quatre estacions d’en Bru presenta quatre contes amb quatre aventures quotidianes d’un ós anomenat Bru i la seva família. Un per cada estació de l’any. Tot i que els contes i els protagonistes són inventats, estan inspirats en la vida i els costums dels óssos bruns que es mouen pels Pirineus i per altres muntanyes semblants d’arreu del món. Els contes descriuen els primers anys de la vida d’en Bru, des que neix fins que es fa gran.

→ Llegeix les primeres pàgines fent clic aquí

NANDIBÚ + 8 ANYS 

LA FAMÍLIA MASSAFILLES. ANNA

de Susie Morgenstern. Il·lustracions de Clotka

A casa de la família Arthur hi ha set fills, sis dels quals són nenes! Entre els deures, els grans àpats, les amigues, l’au pair, els enamoraments i les petites crisis, hi ha molt de soroll en aquella casa. I de la família Massafilles, vull… la més gran, la seriosa, la bonica Anna!

→ Llegir les primeres pàgines fent clic aquí 

LA FAMÍLIA MASSAFILLES. BELLA

de Susie Morgenstern. Il·lustracions de Clotka

A casa de la família Arthur hi ha set fills, sis dels quals són nenes! Entre els deures, els grans àpats, les amigues, l’au-pair, els enamoraments i les petites crisis, hi ha molt de soroll en aquella casa. I de la família Massafilles, vull… la segona, la tímida, la dolça Bella!

 

→ Llegir les primeres pàgines fent clic aquí 

LA FAMÍLIA MASSAFILLES. CARA

1611-la-familia-massafilles-carade Susie Morgenstern. Il·lustracions de Clotka

A casa de la família Arthur hi ha set fills, sis dels quals són nenes! Entre els deures, els grans àpats, les amigues, l’au-pair, els ena­moraments i les petites crisis, hi ha molt de soroll en aquella casa. I de la família Massafi­lles, vull… la tercera, la futura estrella, l’activa Cara!

→ Llegeix les primeres pàgines fent clic aquí

LA FAMÍLIA MASSAFILLES. DANA

de Susie Morgenstern. Il·lustracions de Clotka

A casa de la família Arthur hi ha set fills, sis dels quals són nenes! Entre els deures, els grans àpats, les amigues, l’au-pair, els enamoraments i les petites crisis, hi ha molt de soroll en aquella casa. I de la família Massafilles, vull… la quarta, l’original, la guapíssima Dana!

→ Llegeix les primeres pàgines fent clic aquí

NANDIBÚ +10 ANYS

ROC I L’ESCALA DE LES PORTES SECRETES

d’Eulàlia Canal. Il·lustracions d’Elena Ferrándiz 

En Roc és un nen que viu en una escala de veïns força curiosos. Els pares d’en Roc viatgen a l’Índia i el deixen uns dies a casa el veí de la planta baixa, en Nicolau. Els veïns estan esvalotats. De fa uns dies se senten sorolls estranys i desapareixen coses d’alguns pisos. El Rogeli, el veí del primer, vol avisar la policia. La Rúcula, la del segon, creu que és cosa de fantasmes, mentre la Petúnia, que viu al pis de dalt, segueix immersa en el seu món de plantes. Mentrestant, a la platja, hi apareixen els cossos d’un naufragi. En Nicolau, amb l’ajuda d’en Roc, decideix pujar a les golfes a investigar quina una n’està passant.

→ Llegeix les primeres pàgines fent clic aquí

NANDIBÚ JOVE

TRAIN KIDS

de Dirk Reinhardt

El Fernando els havia advertit: «de cent persones que travessen el riu, només deu poden superar Chiapas, tres arriben al nord, a la frontera, i només una aconsegueix passar-la». Cinc joves emprenen el viatge: Miguel, Fernando, Emilio, Jaz i Ángel. Són immigrants il·legals i els esperen més de dos mil quilòmetres a través de Mèxic, a dalt de trens de càrrega. Arribaran al nord, al seu destí?

Inclòs a la prestigiosa llista internacional White Ravens  (2015)
de millors llibres infantils i juvenils.

Premi de la Fundació Friedrich-Gerstäcker de Braunschweig (Alemanya),
per la seva defensa de valors del respecte i de la tolerància entre cultures. 

→ Llegeix les primeres pàgines fent clic aquí

NANDIBÚ HORITZONS

EL MAR I LA SERP

de Paula Bombara

Una nena que creix. Un pare. Una mare. Una època històrica: la darrera dictadura militar argentina. Amb una escriptura tan continguda com el dolor dels personatges, aquesta novel·la narra la vida d’una família que ens convida a reflexionar sobre la història de tot un país.

→ Llegeix les primeres pàgines fent clic aquí

NANDIBÚ HISTORIETES

GRAN I PETIT 1

de Chanti

Nacho era el centre de l’univers fins que… va arribar el seu germà! Gran i petit és la historieta per a tots els que hem patit un germà, i l’hem gaudit també. És una historieta per a tota la família que es publica a Argentina amb molt èxit. Surt periòdicament a la revista dominical Rumbos, una de les de més tirada arreu del país, i les seves recopilacions en format llibre són un èxit de vendes, i es reediten cada any.

Premi Banda Dibujada, el 2015, com a millor historieta infantil d’Argentina

→ Llegeix les primeres pàgines fent clic aquí

NANDIBÚ SINGULAR

OLOR DE MADUIXA
Arbres, plantes, flors i fruits

de Joana Raspall. A cura de Josep Maria Aloy. Il·lustracions d’Anna Clariana

Joana Raspall ha observat la natura i ens la regala sota la forma d’imatges rialleres, lluminoses, afables i amables. Olor de maduixa, recull de més d’un centenar de poemes a càrrec de Josep M. Aloy, és un jardí literari ben singular ordenat alfabèticament. Trobem en aquesta antologia el camp i el bosc, la primavera i la tardor, fruites i bolets, flors, plantes, olors, colors, sensacions… Les il·lustracions d’Anna Clariana ens ajuden a descobrir què s’amaga en cada un dels versos. De la lletra al color, de la tendresa a la fantasia. Les il·lustracions d’Anna Clariana ens ajuden a descobrir què s’amaga en cada un dels versos. De la lletra al color, de la tendresa a la fantasia.

→ Llegeix les primeres pàgines fent clic aquí

 

A %d blogueros les gusta esto: