«Cuinem en família», les receptes dels millors xefs d’Europa, a Nandibú Pagès editors

Cuinem en família acaba de sortir del forn! Josep Vilella, membre de la secció de crítica gastronòmica de La Vanguardia (5 a Taula), ens proposa elaborar, d’una forma fàcil i en companyia dels més petits, els plats estrella de 20 xefs destacats d’Europa.

 Nandibú Pagès editors ha editat aquest meravellós llibre que reuneix tots els al·licients per ser un èxit tant en el marc de la literatura infantil i juvenil com en el sector de la gastronomia. Però no només això: apostar per una alimentació saludable, fer-ho de la mà dels grans de la cuina europea i a sobre en companyia dels més petits fa d’aquest llibre una joia per a qualsevol mitjà de comunicació d’arreu de Catalunya.

D’una forma detallada però senzilla, Cuinem en família ens revela els secrets dels plats estrella de xefs reconeguts del territori europeu com Joan Roca, Carme Ruscalleda, Martín Berasategui, Peppe Guida o Bart de Pooter. A més, ho fa apostant per la cuina de mercat amb productes frescos i saludables, rebutjant salses massa denses i aproximant la gastronomia regional al lector. Tot plegat suposa una resposta fàcil i propera a la nostra preocupació creixent sobre l’alimentació, en especial la dels més petits.

Aquest llibre arriba després de diverses edicions de l’èxit televisiu de Masterchef Junior, que ha aclaparat una audiència diversa que es meravella davant de les aptituds dels més petits a la cuina.

  • 20 plats ‘estrella’ dels millors xefs d’Europa en receptes fàcils
    per fer amb tota la família
  • Imprescindible per mitjans de gastronomia i literatura infantil i juvenil,
    i una joia per a qualsevol espai de debat
  • Arriba en un moment de gran interès per adoptar hàbits cada cop més saludables
  • Inclou una recepta del restaurant Hotel de Ville, que ret un homenatge al seu xef Benoit Violer, mort el 31 de gener del 2016

Sobre els autors

Josep Vilella és membre del col·lectiu 5 a Taula, la secció de crítica gastronòmica de La Vanguardia, i de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia. A més, ha viatjat per tot el món per conèixer de prop les excel·lències dels millors cuiners.

Anna Clariana també és la il·lustradora de Bestiolari de la Joana Raspall (4a edició) i Olor de maduixa, ambdós publicats a Nandibú Pagès editors.

Fitxa

Gènere: Cuina
Col·lecció: Nandibú Singular, 03
Pàgines: 96 (amb il·lustracions a color)
PVP: 17€

Altres títols de la col·lecció

A %d blogueros les gusta esto: