Novetats de novembre’16 de Nandibú

portada-novembre.jpg

Si vols conèixer totes les novetats de novembre de Nandibú – Pagès Editors, només cal que facis clic aquí i el butlletí es descarregarà al teu ordinador en format PDF.

CONTE INFANTIL

LA FAMÍLIA MASSAFILLES. DANA

1611-la-familia-massafilles-danade Susie Morgenstern. Il·lustracions de Clotka

A casa de la família Arthur hi ha set fills, sis dels quals són nenes! Entre els deures, els grans àpats, les amigues, l’au-pair, els enamoraments i les petites crisis, hi ha molt de soroll en aquella casa. I de la família Massafilles, vull… la quarta, l’original, la guapíssima Dana!

+8 anys i també per adults

→ Llegeix les primeres pàgines fent clic aquí

LA FAMÍLIA MASSAFILLES. CARA

1611-la-familia-massafilles-carade Susie Morgenstern. Il·lustracions de Clotka

A casa de la família Arthur hi ha set fills, sis dels quals són nenes! Entre els deures, els grans àpats, les amigues, l’au-pair, els ena­moraments i les petites crisis, hi ha molt de soroll en aquella casa. I de la família Massafi­lles, vull… la tercera, la futura estrella, l’activa Cara!

+8 anys i també per adults

→ Llegeix les primeres pàgines fent clic aquí

LES QUATRE ESTACIONS D’EN BRU

1611-les-quatre-estacions-den-brude Pep Molist. Il·lustracions de Zuzanna Celej

Les quatre estacions d’en Bru presenta quatre contes amb quatre aventures quotidianes d’un ós anomenat Bru i la seva família. Un per cada estació de l’any. Tot i que els contes i els protagonistes són inventats, estan inspirats en la vida i els costums dels óssos bruns que es mouen pels Pirineus i per altres muntanyes semblants d’arreu del món. Els contes descriuen els primers anys de la vida d’en Bru, des que neix fins que es fa gran.

→ Llegeix les primeres pàgines fent clic aquí

NARRATIVA

EL MAR I LA SERP

1611-el-mar-i-la-serpde Paula Bombara

Una nena que creix. Un pare. Una mare. Una època històrica: la darrera dictadura militar argentina. Amb una escriptura tan continguda com el dolor dels personatges, aquesta novel·la narra la vida d’una família que ens convida a reflexionar sobre la història de tot un país.

+ 12 anys i també per a adults

→ Llegeix les primeres pàgines fent clic aquí

TOTES LES COBERTES EN ALTA, CLICANT AQUÍ

A %d blogueros les gusta esto: