Pagès editors proposa que ens introduïm en «L’art d’educar amb amor»

Un llibre amb alternatives pedagògiques de Xavier Caparrós

1609-l-art-d-educar-amb-amor

  • Què desitgem per als infants? 
Quin món volem construir?
  • Quines ideologies transmetem a uns nens que venen totalment buits, sense cap ideologia ni creença, ni ideals ni religió, sense drets ni deures?

Xavier Caparrós proposa una reflexió sobre com eduquem, on som i on volem anar. Enfront de la polifacètica crisi actual, en què entren en joc els valors de la societat, publica L’art d’educar amb amor, un llibre que explora l’univers dels infants i d’aquells qui els acompanyen tot revisant les maneres tradicionals de relacionar-nos amb els més petits.

Amb un llenguatge clar, directe i estimulant, Caparrós ofereix eines i alternatives concretes per crear vides on l’amor, l’alegria, la sensibilitat i la tendresa siguin els protagonistes. Per això, dirigeix el seu llibre a pares, als docents i a qualsevol persona interessada en l’ésser humà i la seva formació. Partint de la base que educar i estimar són arts que requereixen una revisió i un aprenentatge constant, els incita a què observin i explotin la gran riquesa que poden aportar els més petits i a què es replantegin la manera com els ensenyen. Per fer-ho, en cada capítol l’autor reflexiona sobre diferents aspectes de l’educació, com la transmissió d’ideologies i valors, la confiança, la seguretat en un mateix o la creativitat i proposa un debat crític i instructiu a través d’exercicis particulars.

L’art d’educar amb amor és el resultat de la llarga experiència en qüestions d’educació que en Xavier Caparrós comparteix en col·laboracions amb mitjans de comunicació, centres educatius, entitats de lleure i AMPES, una intensa activitat que compagina amb actuacions de voluntariat i cooperació i, més recentment, amb la paternitat.

 Dossier de premsa complet, clicant aquí
 Les primeres pàgines, clicant aquí
 Coberta en alta resolució, clicant aquí

Presentacions del llibre
educar-amb-amor-bcneducar-amb-amor-el-masnou

A %d blogueros les gusta esto: