Pagès Editors publica Dies que caben en una ampolla de Vichy, de la periodista Andrea Rodés

La presentació del llibre tindrà lloc dissabte 10 de setembre a les 11h a la Setmana del Llibre en Català.
L’acte comptarà amb la presència de Llucia Ramis

25131 COBERTA dies vichy.indd

Dies que caben en una ampolla de Vichy és la cinquena novel·la d’Andrea Rodés, un drama psicològic contemporani que reflecteix els problemes personals i professionals d’un arquitecte barceloní de classe benestant.

Rodés, amb una llarga experiència en la literatura de ficció, construeix un relat amè i entretingut sobre les dificultats quotidianes en les relacions familiars i les de parella. A més, avalada per la seva formació en administració i direcció d’empreses i la seva cobertura periodística de l’actualitat del món empresarial, aborda la crisi, la bombolla de l’emprenedoria a Barcelona i altres dificultats professionals, com l’egocentrisme o la rivalitat dins d’aquests cercles.

Ho fa a través de la vida de l’Oliver Marfà, un jove i exitós arquitecte. Està avesat a què tot li surti bé: guapo, intel·ligent, ambiciós i exitós amb les dones, etc. Però aquesta vida de triomfador s’atura quan un incident inesperat arruïna els seus plans de començar una plàcida vida matrimonial a la torre d’estiueig que s’ha construït al Maresme. Després d’uns anys als Estats Units per recuperar forces, l’Oliver torna al Maresme de la seva infància reconvertit en un emprenedor d’èxit, però s’adonarà que per poder tornar a ser feliç haurà de superar els seus problemes d’autoestima, deixar les frivolitats enrere i afrontar diversos temes sense resoldre del seu passat.

M’agrada escriure sobre la realitat que estic vivint en cada moment. Quan vivia a Pequín, em van sortir dos llibres que passaven a la Xina. Ara visc al Maresme, de forma que la meva novel·la passa al maresme”.

Andrea Rodés

 Dossier de premsa complet, clicant aquí
 Les primeres pàgines, clicant aquí
 Coberta en alta resolució, clicant aquí
A %d blogueros les gusta esto: