«La Cara B. Una altra mirada al procés», un llibre gràfic d’Antonio Baños i Jordi Borràs

A partir de l’1 de setembre arriba a totes les llibreries La Cara B, una mirada distinta al roent panorama polític català. És un llibre, com afirma Andreu Barnils, el seu prologuista, que «neix avui però que, sense pretendre-ho, serà un trosset d’història pel demà.»

1609 La Cara B

La Cara B. Una altra mirada al procés plasma les rareses i els esdeveniments encara no relatats d’aquests sis anys i escaig d’inflexió per a la història de Catalunya. Antonio Baños, periodista, escriptor, activista social i músic, narra en primera persona el seguit de manifestacions, reunions i mítings que van conduir de la consulta popular sobre la independència celebrada a Arenys de Munt el 13 de setembre de 2009 fins a la formació del nou Govern de Junts pel Sí. Els textos de Baños serveixen per a introduir el recorregut visual que componen les més de 170 fotografies a tot color de Jordi Borràs. L’objectiu d’aquest fotoperiodista ha capturat les pulsions del procés a peu de carrer i també les seves expressions al Parlament. Imatges i paraules s’uneixen per crear cròniques farcides d’anècdotes, curiositats i algun fet fins avui dia silenciat. En definitiva, Borràs i Baños componen, en paraules d’Andreu Barnils, «més de sis anys de la història recent de Catalunya explicats per un fotògraf que podria ser escriptor, i un escriptor que podria ser fotògraf».

 Dossier de premsa complet, clicant aquí
 Les primeres pàgines, clicant aquí
 Coberta en alta resolució, clicant aquí

Pàgina web del llibre 

Hashtag oficial del llibre: #LaCaraB

A %d blogueros les gusta esto: