Pagès editors a la Setmana del Llibre en Català

Pagès editors tindrà, un any més, una presència molt activa a la Setmana del Llibre en Català. Entre els dies 6 i 10 de setembre hi haurà presentacions de llibres, a l’escenari 1, i signatura de llibres, a l’estand número 11, que és el de l’editorial lleidatana.

Aquest és el detall d’activitats:

Informacio activitats estand Pages

 

I aquí tens el detall de cada un dels llibres:

PRESENTACIONS

LA CARA B
Una altra mirada al procès

1609 La Cara Bde Jordi Borràs i Antonio Baños
Pròleg: Andreu Barnils
Amb més de 170 fotografies

               PRESENTACIÓ:
               9 de setembre a les 17.30h
Escenari 1→ Parlem de llibres: política catalana

POLÍTICA. Qui esperi trobar secrets d’Estat en aquest llibre no va ben encaminat. Hauran de passar molts anys, encara, perquè algú els comenci a escriure. La cara B. Una altra mirada al procés no destapa conspiracions ni històries d’espionatge. Aquest és un llibre narrat en primera persona per Antonio Baños i amb les fotografies de Jordi Borràs, on trobareu, això sí, aquelles rareses que l’imaginari col·lectiu encara situa a la cara B d’un vinil. Tot allò que ha passat durant aquests anys i ningú no s’ha cuidat d’explicar i ho fan, això sí, amb cròniques farcides d’anècdotes, curiositats i algun fet fins avui dia silenciat. Tot plegat amb un recorregut visual a base de fotoperiodisme a peu de carrer, que comença amb la consulta independentista d’Arenys de Munt de l’any 2009 i acaba l’any 2016 amb la formació del nou Govern de Junts pel Sí. És, segurament, el llibre que faltava per completar aquest subgènere nou —el del procés— nascut entre reunions, manifestacions i mítings. Un llibre que neix avui però que, sense pretendre-ho, serà un trosset d’història pel demà.

Andreu Barnils: «Sis anys de la història recent de Catalunya explicats per un fotògraf que podria ser escriptor, i un escriptor que podria ser fotògraf»

Llegeix les primeres pàgines clicant aquí 

DIES QUE CABEN EN UNA AMPOLLA DE VICHY

25131 COBERTA dies vichy.inddd’Andrea Rodés

               PRESENTACIÓ:
               10 de setembre a les 11h 
               Escenari 1→ Parlem de llibres: ficcions

NOVEL·LA. L’Oliver Marfà és un arquitecte de renom avesat al fet que tot li surti bé: jove, guapo, intel·ligent, ambiciós i exitós amb les dones, la seva vida de triomfador va vent en popa fins que un incident inesperat arruïna els seus plans de començar una plàcida vida matrimonial a la torre d’estiueig que s’ha construït al Maresme. Després d’uns anys als Estats Units per recuperar forces, l’Oliver torna al Maresme de la seva infància reconvertit en un emprenedor d’èxit, però s’adonarà que per poder tornar a ser feliç haurà de superar els seus problemes d’autoestima, deixar les frivolitats enrere i afrontar diversos temes sense resoldre del seu passat.

Llegeix les primeres pàgines clicant aquí 

SIGNATURES

ANIMALONS

1602 Animalonsde Jordi Villaronga

               SIGNATURA: Jordi Villaronga
               6 de setembre a les 19h 
               Estand nº 11

POESIA. 18 poemes sobre animals acompanyats cadascun d’una il·lustració. Al final dels poemes, segueix una guia didàctica treballar a les aules o a casa. Atenent a la seva temàtica i complexitat lingüística, les propostes didàctiques i els poemes que es presenten han estat adreçats a dos grups d’edat. Primer trobareu les propostes per a nens i nenes entre 6 i 9 anys, i a continuació aquelles destinades a nens i nenes entre 9 i 12 anys.
Els poemes es complmenten amb unes guies didàctiques per a llegir-los en família o a les aules.

L’autor ha guanyat el Premi de Poesia Màrius Torres

Jordi Villaronga: “Són els poemes que llegeixo a la meva filla”.

→ Llegeix les primeres pàgines clicant aquí

L’ÓS QUE VOLIA DEIXAR DE SER PETIT

1603 Los que volia deixar de ser petitde Ricardo Alcántara
Il·lustracions de Judit Morales i Adrià Gòdia

               SIGNATURA: Ricardo Alcántara
               8 de setembre a les 18h 
               Estand nº 11

INFANTIL (NANDIBÚ). En el clar del bosc hi ha un gran enrenou. És el moment de decidir si els animals més joves inicien el seu camí en solitari. El bosc pot resultar molt perillós per a aquell que no estigui preparat. Tot i això, l’ósset Grancú ha decidit presentar-se a la dura prova. Serà capaç de superar-la? Ricardo Alcántara va néixer a Montevideo (Uruguay). La seva passió és inventar històries i després plasmar-les sobre paper. En la seva llarga trajectòria ha publicat més de 100 llibres, molts d’ells guardonats amb importants premis i publicats en diferents idiomes, como el japonès, coreà, portuguès, anglès, alemany, francès, grec…

→ Llegeix les primeres pàgines clicant aquí

LA FILOSOFIA CURA
Eines per al benestar de l’ànima i del món

La-filosofia-curade Francesc Torralba

               SIGNATURA: Francesc Torralba
               9 de setembre a les 17h 
               Estand nº 11

FILOSOFIA. La filosofia emergeix de les profunditats quan se li ofereix la possibilitat. No es tracta d’un exercici artificiós, ni d’una operació accidental que s’incrusta en l’ésser humà de manera aparatosa per via de l’educació. La pregunta pel sentit de l’existència, pel que realment dota de valor la vida humana està, en germen, en tot ésser humà.No és un luxe per a ociosos, ni tampoc una activitat estèril pel que fa al seus resultats i beneficis. Dóna resposta a una necessitat fonamental de l’ésser humà.

És l’autor long seller de Pagès editors i Editorial Milenio. 

Francesc Torralba: “Aquest assaig és subjectiu i biogràfic. Em mou la voluntat de dignificar el saber“.

→ Llegeix les primeres pàgines clicant aquí

A %d blogueros les gusta esto: