Propostes editorials juliol’16, de Pagès Editors

PLAER LLEGIR LITERATURA 1607 TRAIN KIDS pages

 

 

 

 

 

 

Aquests són els llibres de Pagès editors que destaquem aquest mes de juliol:  El plaer de llegir literatura catalana i Train Kids. Pots llegir una breu ressenya a continuació, o les primeres pàgines de cada un d’ells a partir dels enllaços que t’oferim. Si vols conèixer totes les novetats publicades aquest mes per Pagès editors, només cal que facis clic aquí i el butlletí es descarregarà al teu ordinador.

ASSAIG

EL PLAER DE LLEGIR LITERATURA CATALANA
De Joan Brossa a Tirant lo Blanc, Joan F. Mira i Frederic Mistral

PLAER LLEGIR LITERATURAde Tilbert Dídac Stegmann

Llegir literatura és sovint un plaer seductor. En els anys que fa que convisc amb la literatura catalana m‘he enamorat d’un munt de textos catalans i aleshores n’he volgut comprendre el per què. Els assaigs que reuneixo en aquest volum són l’intent de compartir amb el lector aquesta passió per descobrir l’engranatge de comunicats literaris reeixits. Descobrir per què alguns narradors o poetes ens poden empresonar tan magníficament en el diàleg al qual ens sotmeten i amb el qual ens captiven. La meta de les meves investigacions ha estat, doncs, ben simple: descobrir el secret de l’atracció literària i també, una mica, el secret de la creació.

 Llegir les primeres pàgines clicant aquí

NANDIBÚ

NOVEL·LA JUVENIL 

TRAIN KIDS

1607 TRAIN KIDS pagesde Dirk Reinhardt

El Fernando els havia advertit: «de cent persones que travessen el riu, només deu poden superar Chiapas, tres arriben al nord, a la frontera, i només una aconsegueix passar-la». Cinc joves emprenen el viatge: Miguel, Fernando, Emilio, Jaz i Ángel. Són immigrants il·legals i els esperen més de dos mil quilòmetres a través de Mèxic, a dalt de trens de càrrega. Arribaran al nord, al seu destí?

Train Kids ha guanyat el premi de la Fundació Friedrich-Gerstäcker de Braunschweig (2016) per ser l’obra juvenil que millor defensa els valors de respecte i de la tolerància entre cultures del període 2014 – 2016.

Llegir les primeres pàgines clicant aquí  

A %d blogueros les gusta esto: