Musiquem Lleida! 2016 ja escalfa motors

El festival, organitzat per la Coral Shalom, torna del 7 al 9 d’octubreXI-Musiquem-Lleida

El Festival Internacional de Música, Musiquem Lleida! 2016 ja escalfa motors. Encara amb el regust de l’èxit de la desena edició, la Coral Shalom, organitzadora de l’esdeveniment, ha donat a conèixer les bases de participació i de funcionament de Musiquem Lleida! 2016, que es celebrarà del 7 al 9 d’octubre.

Lleida tornarà a vestir-se de festa aquesta tardor al so del jazz, del gospel, de la música romàntica, contemporània, clàssica o barroca. La ciutat acollirà concerts de diversos estils a emplaçaments exteriors, com places i llocs emblemàtics de la Lleida, i també a interiors, com auditoris o esglésies. La Coral Shalom treballa ara per configurar un programa que aposti per la qualitat musical, la diversitat de gèneres i de grups, i la connexió amb el públic.

Els grups que vulguin participar hauran de presentar la inscripció abans del 4 d’abril, adjuntant un breu currículum, un programa d’actuació d’una hora, i una mostra de tres obres en un CD d’àudio (en el cas dels espectacles infantils, un vídeo de l’obra en DVD). A més, cal indicar les necessitats tècniques dels participants per fer les actuacions.

Cada grup obtindrà una remuneració de 1.220 euros, un certificat de participació i podrà ser escollit, pel jurat, entre les tres millors actuacions del festival.

En motiu de la commemoració del centenari de la mort d’Enric Granados, fill de la ciutat de Lleida, la Coral Shalom anima els grups participants a incorporar, en el repertori, alguna obra d’aquest gran compositor.

El Festival Internacional de Música, Musiquem Lleida! està patrocinat per la Diputació de Lleida, l’Institut d’Estudis Ilerdencs, l’Ajuntament de Lleida, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Compta amb la col·laboració d’Ara Lleida, Plusfrésc, Turisme de Lleida, L’Intèrpret, Museu de Lleida, Obra Social ‘La Caixa’, CatMúsica, Segre i Lleida Televisió.

Més informació a: http://www.coralshalom.cat/musiquem-lleida/

A %d blogueros les gusta esto: