Pagès Editors reedita dos obres de Mathias Enard, Premi Goncourt 2015

El tret perfecte Remuntant lOrinoco

L’editorial lleidatana va ser la primera que va publicar les obres d’Enard

L’editorial lleidatana Pagès Editors reedita El tret perfecte (2004) i Remuntant l’Orinoco (2006) de Mathias Enard, que va rebre el Premi Goncourt 2015 el passat 3 de novembre, amb la seva novel·la Bussole. Nascut a França l’any 1972 però instal·lat a Barcelona des del 2000, Enard veu així reconeguda la seva trajectòria que va començar l’any 2004 amb una novel·la publicada, precisament, per Pagès EditorsEl tret perfecte.
Aquesta novel·la presenta la història d’un franctirador, un personatge amoral que actua de forma instintiva, per voluntat de supervivència o d’autodestrucció, però amb un sentit perfeccionista del seu treball. Una narració hiperrealista amb grans metàfores poètiques que plasmen una personalitat plena d’ira i arrelada a la repressió del seu desig sexual. Remuntant l’Orinoco (2006) ens trasllada a l’Amazonas per situar-nos al centre d’un triangle amorós entre dos cirurgians, el Youri i l’Ignaci, i una infermera, la Joana. Lluny de la llar, el naixement, el desig i el cos seran els protagonistes d’un viatge que pretén desembolicar el complicat cabdell de les seves vides.

A %d blogueros les gusta esto: