Novetats editorials infantils del mes d’octubre de Nandibú (Pagès editors)

Portada-butlletí-Nandibu-PagesSi vols conèixer les novetats d’octubre publicades a Nandibú, la línia editorial de Pagès editorsnomés cal que facis clic aquí i el butlletí es descarregarà al teu ordinador en format PDF. 

De les novetats d’aquest mes destaquem:

+ 8 ANYS

Poden passar tantes coses…!

1510 Poden passar tantes cosesde Jacobo Fernández Serrano

La Neda i en Mercuret, els fills del rei del mar, s’adonen que s’acosta l’aniversari del seu pare, Pintat IV el Tractable, i encara no tenen regal. A partir d’aquí, la narració ens porta a un seguit de personatges insòlits i a una successió de situacions imaginatives i esbojarrades a la ciutat de Nil, on tot és possible, on el surrealisme és el normal i el més absurd esdevé lògic. Gràcies a les petites (o grans) històries dels personatges que viuen a la ciutat de Nil, descobrim un univers que va més enllà dels límits de la novel·la i que no recorre a tòpics anteriors de la literatura infantil.

→ Llegir les primeres pàgines clincat aquí

+ 6 ANYS

Tunga Petitunga

1510 Tunga petitungade Mar Pavón (textos) i SUBI (Il·lustracions)

La Petitunga és, tal com el seu nom indica, una llibreria per a petits i petita de mida, tot i que el poc espai de què disposa està molt ben aprofitat: els llibres atapeeixen prestatges, taules i, fins i tot, pengen del sostre… Tothom qui hi entri haurà de ser per força de talla baixa.

→ Llegir les primeres pàgines clincat aq

.

.

+ 3 ANYS

Quina olla!

1510 quina ollade Anna Obiols (textos) i SUBI (Il·lustracions)

Qui ha dit que les olles són per a cuinar? Les olles són eines meravelloses per desenvolupar la creativitat i són utilíssimes per viatjar pel món imaginar de qualsevol que es vulgui deixar emportar sense complexos, ja sigui gran o petit. Hi ha olles de diverses mides i a més també hi ha d’altres coses que molta gent llençaria a les escombreries sense parar-hi compte. El material adequat a les mans apropiades es transforma en altres objectes totalment inesperats. Oi que ja has començat a imaginar?

→ Llegir les primeres pàgines clincat aquí

A PARTIR DE 4 ANYS I TAMBÉ PER A ADULTS

Babar i el Papà Noel

1510 BABAR i el papa Noelde Jean de Brunhoff

El poeta viatja pels seus versos en un intent de fusionar tots els llocs i fer-ne una sola terra. Cerca incansablement «el principi i la fi /alfa i omega», que el lector pot viure en tots els seus poemes, en aquest viatge imaginari i circular arreu del Mediterrani, com si volgués abastar en els seus versos tot el món plegat. Potser ell no n’és conscient però ho aconsegueix. Ha creat Blaus, «un ple en el vent», banyat pel «Mare Nostrum», amb aurores color taronja i «l’eternitat anotada / en epopeies». (Extracte del pròleg).

 Llegir les primeres pàgines clincat aquí

A %d blogueros les gusta esto: