Torna el Festival Internacional de Música, Musiquem Lleida! celebrant deu anys

CARTELL Musiquem 2015Del 2 al 4 d’octubre, Lleida esdevindrà un gran auditori a cel obert. Arriba la desena edició de Festival Internacional de Música, Musiquem Lleida! –organitzar per la Coral Shalom– que omple de música els carrers i les places de la ciutat de Lleida i comarques.
Les melodies dansaran entre el jazz d’Andreas Arnold o l’experimental de Grazz Trio i els tons més barrocs, clàssics i actuals de la mà de Trio Alisio, passant per música renaixentista, romàntica, contemporània, tradicional i espectacles musicals adreçats als infants. Els diversos escenaris on se celebrarà Musiquem Lleida! acolliran solistes, grups instrumentals, com LleidaArt Ensemble o corals, com Cor de Cambra Fòrum Vocal i Pax Cor de Cambra.

Amb Musiquem Lleida!, la Coral Shalom com a entitat cultural, pretén sensibilitzar, enriquir musicalment la societat amb una oferta rica i variada i oferir l’oportunitat a diferents intèrprets de tenir un escenari per fer arribar la seva música al carrer.

Micromecenatge per assegurar el futur del Festival

En celebració d’aquests deu anys de vida i per assegurar la seva supervivència en el futur, els organitzadors han creat Jo faig Musiquem, una campanya de micromecenatge que permet a gent anònima ajudar econòmicament aquest festival per fer arribar la cultura musical a tothom. L’aportació pot ser de 5 o de 12 euros i suposa tenir una plaça reservada als concerts (fins a esgotar localitats), formar part dels padrins (voluntaris) Musiquem i de la trobada privada amb músics abans o després de les actuacions. L’aportació de 12 euros inclou l’entrada al concert de cloenda a l’Auditori Enric Granados.

La gran tradició instrumental i coral de Lleida, bressol de músics de renom internacional com Enric Granados o Ricard Vinyes, està en plena expansió gràcies a la formació de bons professionals. Així, la ciutat catalana i les comarques esdevenen un espai idoni per acollir una mostra rica i diversa per créixer en el món musical.

Calendari d’actuacions

Divendres, 2 d’octubre de 2015

 • 18.00h Institut d’Estudis Ilerdencs: Marcus Toscano.
 • 19.30h Pl. Paeria: Andreas Arnold.

Dissabte, 3 d’octubre de 2015

 • 12.00h Museu de Lleida: Marcus Toscano.
 • 12.00h Pl. Paeria: Grazz Trio.
 • 12.30h Institut d’Estudis Ilerdencs: Cor Forum Vocal
 • 18.00h Pl. Paeria: Tulam Duo.
 • 18.00h Pl. Ricard Vinyes: Trio Alisio
 • 18.00h Jardins Sta Clara: Pax Cor de Cambra.
 • 18.30h Institut d’Estudis Ilerdencs: Cor Forum Vocal
 • 19.30h Pl. Paeria: Tulam Duo.
 • 19.30h Institut d’Estudis Ilerdencs: Lleidart Ensemble
 • 19.30h Museu de Lleida: Pax Cor Cambra
 • 20.30h Torre-serona: Check in Quartet
 • 20.30h Sidamon: Grazz Trio
 • 21.30h Pl. Ricard Vinyes: Andreas Arnold

Diumenge, 4 d’octubre de 2015

 • 11.00h CaixaForum: Duo da Capo
 • 12.00h Pl. Paeria: Check in Quarter
 • 12.30h Institut d’Estudis Ilerdencs: Trio Alisio
 • 12.30h Museu de Lleida: Lleidart Ensemble
 • 12.30h CaixaForum: Duo da Capo
 • 19.00h Auditori Enric Granados: concert de cloenda a càrec: Coral Shalom i solistes vocals, dirigits per Robert Faltus, interpretaran:
      
  • Suite Holberg, op. 40. E. Grieg       
  • Rèquiem for the Living. D. Forrest 

Altres representacions

 • 10/10. 21.00h Teatre L’Amistat: concert de cloenda a càrec: Coral Shalomi solistes vocals, dirigits per Robert Faltus, interpretaran:
  • Suite Holberg, op. 40. Grieg
  • Rèquiem for the Living. D. Forrest 

Totat la informació dels grups que actuaran, a díptic de Musiquem Lleida, clicant aquí

A %d blogueros les gusta esto: