Pagès editors a La Setmana del Llibre en Català

Pagès-La-Setmana

Pagès editors estarà present a la 33a Setmana del Llibre en Català amb diverses activitats, com a presentacions i signatures de llibres. El fons editorial de Pagès edtors estarà representat a la caseta número 29.

Aquesta és la relació d’activitats:

Quanta transparència podem digerir?
Presentació
A càrrec de: Francesc Torralba
Dia: 4/09/2015
Hora: 19.30h
Lloc: Plaça del Llibre

QUANTA TRANSPARENCIA PODEM DIGERIRVolem saber i aquest desig de saber és l’expressió d’una de les inquietuds més pregones de l’ésser humà. La transparència ens permet, literalment, transcendir, anar més enllà del vidre, creuar un límit, passar una frontera, mentre que l’opacitat no obre camp e visió, no permet entreveure mínimament res del que hi ha més enllà. Anhelem la transparència, però no som conscients dels problemes que es poden derivar de la cultura global de la transparència. ¿Realment ho volem saber tot? ¿Vertaderament estem capacitats per digerir-ho tot? ¿Podrem suportar les piles d’escombraries que s’acumulen a les golfes de les institucions? ¿Els secrets de família guardats des de la infància? ¿Les trampes i hipocresies dels qui suposadament ens estimen? ¿Tindrem fetge per poder-les pair? ¿Estarem disposats veure com s’ensorren grans mites de l’honestedat? ¿Quanta transparència pot arribar a digerir l’estómac social? ¿Quanta dosi de realisme podem empassar-nos per viure i quanta dosi d’idealisme ens cal per construir horitzons?

Tocats pel vent
Signatura
A càrrec de: Jordi Martí-Rueda
Dia: 4/09/2015
Hora: 20.00h

17691 COBERTA TOCATS PEL VENT.inddÉs la història de cinc persones que deixen casa seva per lluitar per la República durant la Guerra Civil. Un guerriller heroic que en tornar als Estats Units s’atreveix a revelar la seva homosexualitat. Un irlandès presoner de Franco que intenta salvar-se mitjançant la música. Una infermera negra que troba aquí l’amor que a casa se li nega. Un escriptor de Nova York que sota les bombes rep una lliçó de vida. I un mexicà que amb només setze anys lluita a l’Ebre, tot i que no ho recordarà fins que en tingui setanta-nou. Cinc vides abocades a situacions excepcionals, on la línia que separa la por i el coratge, els motius polítics i els anhels personals, és voluble i fràgil.

.

Dones i homes al descobert
Signatures
A càrrec de: Albert Rami
Dia: 6/09/2015
Hora: 18.00h

18579 COBERTA DONES I HOMES.inddRami Remeis, amb aquest llibre, vol establir la desitjada complicitat entre les persones, sobretot en la convivència de cada dia. A partir d’un concepte interactiu, Rami Remeis aconsella la millor manera perquè els vincles de parella o d’amistat puguin sorgir, afermar-se i créixer. Tot plegat amb el suport de productes basats en les diferents teràpies naturals. El llibre és divideix en dues parts. En la primera pretèn descobrir el misteriós món de les dones, mentre que en la segona s’endinsa en el món dels homes. Així, doncs, escriu pensant en tothom i esperant que els seus coneixements us puguin ajudar a trobar la felicitat al costat de la vostra parella.

.

Canet Rock. El festival més mític, 2014
Presentació
A càrrec de: Enric Lucena
Dia: 6/09/2015
Hora: 19.45h
Lloc: Plaça del Llibre

1506 CanetRockAl 2014 tornava el Canet i, a més, ho feia exactament al mateix espai: el Pla d’en Sala amb un cartell envejable: Manu Guix, Caïm Riba, Pep Sala, Blaumut, Joan Dausà, La companyia Elèctrica Dharma, Els Pets, Els Amics de les Arts, Manel, Mishima, Gerard Quintana i Xarim Aresté, Gossos, Love Of Lesbian, Brams, Delafé y las Flores Azules, The Pinker Tones, Txarango… Aquí teniu un grapat d’imatges i reflexions per a la història. Les fotografies de l’Enric Lucena van acompayades de dotze converses amb uns quants dels protagonistes que aquell dia van pujar a l’escenari. Diverses visions d’una mateixa nit plena de música per fer retornar el festival més mític: el retorn del Canet Rock.

El misteri del bressol buit
Presentació
A càrrec de: Montse Sanjuan
Dia: 7/09/2015
Hora: 19.30h
Lloc: Plaça del’Escriptura

EL MISTERI DEL BRESSOL BUITUna parella és assassinada a la ciutat de Lleida alhora que un nadó desapareix del seu domicili. Sense pistes, sense senyals… només amb la por que el petit esdevingui la tercera víctima del cas, l’Anna Grimm, sergent del Cos dels Mossos d’Esquadra, haurà d’investigar uns crims que desvetllaran la part més obscura de l’ésser humà i que, fi ns i tot, posaran en perill la seua pròpia vida. El misteri del bressol buit és un thriller clàssic que amb un ritme frenètic ens presenta una història inquietant amb una trama que sorprendrà i captivarà els lectors fi ns a la darrera pàgina.

.

Badia de Mindelo
Signatura
A càrrec de: Sebastià Bennasar
Dia: 6/09/2015
Hora: 19.00h

14426 coberta BADIA DE MINDELO.inddXLIX Premi Recvll de Narració «Joaquim Ruyra» 2013. Tres germans francesos arriben a la ciutat de Mindelo, a Cabo Verde, per assistir a la lectura del testament del seu pare, un important empresari navilier. Del document en depenen molts llocs de feina i el futur de la biblioteca o l’Aliança Francesa. Una editora de Barcelona ho deixa tot per anar-hi a viure seduït per les paraules d’un escriptor que parla amb les balenes. I l’Augusto, un taxista obsessionat per la neteja, té la clau de tot plegat.

.

..

Quina Capsa!
Presentació
A càrrec de: Subi i Anna Obiols
Dia: 12/09/2015
Hora: 11.15h
Lloc: Plaça de les Biblioteques

Quina capsaQui ha dit que les capses són per guardar coses? Les capses són eines meravelloses per desenvolupar la creativitat i són utilíssimes per viatjar pel món imaginar de qualsevol que es vulgui deixar emportar sense complexes, ja sigui gran o petit. Hi ha capses de diverses mides i a més també hi ha d’altres coses que molta gent llençaria a les escombreries sense parar-hi compte. El material adequat a les mans apropiades es transforma en altres objectes totalment inesperats. Oi que ja has començat a imaginar?

A %d blogueros les gusta esto: