Arriba Dragal II: La metamorfosi del drac, d’Elena Gallego Abad, publicat per Nandibú

18397 Portada Dragal 2.inddDragal II: La metamorfosi del drac és el segon volum de la saga Dragal, escrita per l’autora gallega Elena Gallego Abad, considerada la JK Rowling gallega. Tot i que en un principi es va concebre com a trilogia, el seu èxit ha estat tan gran que està a punt de publicar-se el quart volum de la història en llengua gallega. Però la popularitat de les aventures d’Hadrián i del drac és tan gran que:

  • La productora espanyola Ficción Producciones treballa en un projecte cinematogràfic de caràcter internacional, inspirat en l’univers dragalià.
  • La saga Dragal tindrà una versió televisiva.
  • S’està preparant la publicació d’un còmic.
  • S’està editant un videojoc.
  • Existeix un projecte educatiu en fase experimental amb l’univers Dragal com a protagonista.

Et convidem a conèixer la segona part de la saga Dragal.

Sobre Dragal II: La metamorfosi del drac

Mentre la Policia investiga un estrany robatori a l’església de San Pedro, la Mónica es prepara que acudir a la seva cita al gorg de la Moura. La noia no sap encara que la notícia de la desaparició d’Hadrián corre com la pólvora pel poble ni que algú vigila de prop els seus moviments. Mentre l’espera, Dragal descobreix, per primer cop en la seva mil·lenària existència, una limitació dels seus poders. Per recuperar el seu lloc privilegiat en l’escala biològica, el drac ha d’absorbir la matèria gris del cervell d’Hadrián i aconseguir una simbiosi amb la seva ànima. Si aconsegueix humanitzar-se el món serà, però si no Esperant un miracle que els ajudi a salvar el seu amic, Mónica i don Xurxo hauran de desvetllar les claus amagades a la mil·lenària església de San Pedro. Hi descobriran que, per tal d’acomplir els designis de la profecia, el cavaller de l’Orde de Dragal ja van iniciar el seu retorn.

  • Dragal 1: L’herència del drac es va publicar en gallec el 2010 (Edicións Xerais) i va ser finalista del IV Premi Caixa Galicia de Literatura Xuvenil. Dragal 2: La metamorfosi del drac és la segona part d’aquesta saga. El 2012 va obtenir el VIII Premi Frei Martín Sarramiento (categoria 1r i 2n ESO), atorgat per escolars de diversos centres d’ensenyament de Galícia.
  • El primer volum va ser un èxit de vendes a Galícia i ja ha arribat a la 8a edició. S’està traduint al castellà, portuguès i anglès i properament a altres idiomes.

Sobre l’autora

Elena Gallego Abad (Terol, 1969) marxà a viure a Galícia amb la seva família quan era molt petita, i es va instal·lar a Verín, on va transcórrer la seva infantesa i adolescència. Ha treballat de periodista en diversos mitjans de comunicació de Galícia, tan de premsa escrita com de ràdio. El 1998 va rebre el premi de periodisme Xosé Aurelio Carracedo. Com a escriptora, l’any 2009 va ser finalista del IV Premi Caixa Galicia de Literatura Xuvenil en llengua gallega amb la seva novel·la Dragal I. L’herència del drac.Després de Dragal I, L’herència del drac, continua la història enigmàtica del Drac.

Després de Dragal I, L’herència del drac, continua la història enigmàtica del Drac.

Gènere: Novel·la
Col·lecció: Nandibú Jove, 02
Pàgines: 312 pàgs.
PVP: 14,00€

Altres títols de l’autora

  • Dragal I: L’herència del drac
Llegir les primeres pàgines clicant aquí
A %d blogueros les gusta esto: