Novetat editorial del mes d’octubre de Nandibú

17458 Cartes amor COBERTA.inddCartes d’amor de 0 a 10, de Susie Morgenstein. Una història que parla de les relacions familiars i la superació de diverses dificultats. L’Ernest té deu anys. Deu anys de buidor, ja que la seva mare va morir el dia que ell va néixer, i el seu pare ha desaparegut. Deu anys d’avorriment. La vida amb la seva àvia, de nom Precieuse, no té cap alicient: escola, dinar, deures, sopar. Ni telèfon, ni televisió. L’única distracció és una misteriosa carta que l’avi de l’Ernest havia enviat des del front durant la guerra, i escrita amb una lletra indesxifrable. L’Ernest és un bon estudiant, solitari i tristot, per no dir mut. Això fins el dia que Victoire de Montardent arriba a la classe i es fixa intensament en ell. Perquè l’Ernest és un noi guapo i d’això ja se n’havien adonat les noies de classe.

  • Cartes d’amor de 0 a 10 ha rebut, entre altres guardons, el Premi «Totem Novel·la 1996» atorgat pel Salon du Livrede Jeunesse de Montreuil, i el «Premi Llegir a l’Escola 1997», a França.
  • Fins a quin punt pot canviar la vida d’algu en només un instant? Una novel·la per als primers lectors però també per a adults.
  • L’escriptura de Susie Morgenstern és plena de tendresa i amarada d’un humor que fa somriure els lectors. Les seves obres han estat traduïdes abastament.
A %d blogueros les gusta esto: