Arriba el Festival Internacional de Música, Musiquem Lleida!

Cartell Musiquem LleidaDel 3 al 5 d’octubre torna la música als carrers i places de Lleida gràcies al IX Festival Internacional de Música, Musiquem Lleida!, organitzat per la Coral Shalom des de l’any 2006.

Entre les grups musicals trobem: Barcelona Ethnic Band, Canto Quartet (Groningen, Paissos Baixos), Mou-lo projectes (Lleida), In_Keys Dúo (Porto, Protugal), Cor d’homes d’Igualada, Meraki Ensemble (Barcelona), Eclectic Colour Orchestra (Barcelona), La Mythomanie (Polonia), Les Sixters (Girona). 

L’objectiu de Musiquem Lleida! és apropar la música al carrer i obrir les portes a tothom que en vulgui fruir; com també donar l’oportunitat a diferents intèrprets nacionals i internacionals de tenir un escenari per difondre la seva música.

Els gèneres musicals del festival abasteixen des del renaixement, barroc, classicisme, música romàntica, contemporània, tradicional, jazz, gospel, experimental i espectacles musicals adreçats als infants. Els intèrprets poden ser solistes, grups instrumentals i corals.

Lleida i les seves comarques han estat bressol de músics de renom internacional, com ara Ricard Vinyes, Enric Granados, Emili Pujol… També compta amb una gran tradició coral i instrumental, que actualmente està en plena expansió gràcies a la formació de bona professionals.

La coral Shalom, com a entitat cultural, té com a principals objectius sensibilitzar i enriquir musicalment la societat, organitzant concerts i actes culturals oberts a tothom.

Programació

Divendres, 3 d'octubre de 2014

18.00h Pl. Paeria: Barcelona ethnic Band

19.00h Institut d’Estudis Ilerdencs: Canto Quartet

Dissabte, 4 d'octubre de 2014

11.45h Museu de Lleida: mou-lo projectes

12.00h Pl. Paeria: In_Keys Dúo

12.00h Institut d’Estudis Ilerdencs: Cor d’homes d’Igualada

12.30h CaixaForum: Meraki Ensemble

13.00h Museu de Lleida: mou-lo projectes

18.00h Pl. Paeria: Eclectic Colour Orchestra

18.30h Pl. Ricard Vinyes: Barcelona ethnic Band

19.00h Institut d’Estudis Ilerdencs: Canto Quartet

19.00h CaixaForum: Cor d’homes d’Igualada

19.30h Pl. Paeria: Eclectic Colour Orchestra

20.00h C. Cultural (Alcarràs): n_Keys Dúo

20:00 h Fondarella: La Mythomanie

21.30h Pl. Ricard Vinyes: Les Sixters

Diumenge, 5 d'octubre de 2014

12.00h Pl. Ricard Vinyes: La Mythomanie

12.30h Institut d’Estudis Ilerdencs: Meraki Ensemble

12.30h Pl. Paeria: Les Sixters

12.30h Museu de Lleida: mou-lo projectes

19.00h Auditori Enric Granados Concert de Cloenda – F. Schubert
            Coral Shalom i solistes vocals
Jove Orquestra de Ponent
Robert Faltus, director
Entrada: 10€

Altres representacions

Dissabte 11/10. 19h: Torrefarrera. Església Parroquial

DOSSIER Musiquem LleidaTots els detalls de les diferents agrupacions musicals que participaran al IX Festival Internacional de Música Musiquem Lleida! i el detall de les peces que interpretaran, clicant al dossier:

A %d blogueros les gusta esto: