Debat / presentació del llibre «Guerra bruta i discurs de la por», de Pagès editors

Guerra bruta y discursDimecres 23 de juliol, a les 19.00h, tindrà lloc el debat «Què passarà el 9N i què farem l’endemà?» amb motiu de la publicació del llibre Guerra bruta i discurs de la por. Crònica dels quinze mesos que van fer lliure Catalunya», d’Eugeni Casanova.

Al debat participaran:

  • Quim Torra, director del Born Centre Cultura
  • Salvador Cardús, portaveu de La Fàbrica
  • Salvador Garcia Ruiz, portaveu del Col·lectiu Emma
  • Josep Maria Minguell, portaveu de Fundació Catalunya Estat
  • Eugeni Casanova, autor del llibre

L’acte tindrà lloc a l’edifici annex del Born Centre Cultural, al carrer Comercial 5 de Barcelona

Sobre el llibre

  • Repassa la pugna entre Catalunya i Espanya a través dels fets més destacats i rellevants des de la Diada de l’11 de setembre de 2012.
  • Destaca la crònica de la reacció dels principals aparells polítics i culturals de Madrid per intentar desactivar el procés sobiranista.

L’ofensiva total dels poders espanyols per dinamitar el gran projecte col·lectiu dels catalans s’ha saldat amb un fracàs. El Govern i l’oposició, la Corona, la cúpula judicial, l’oligarquia financera, els serveis secrets, la Policia i els mitjans de comunicació en ple van promoure un seguit d’accions de guerra bruta i una campanya constant d’intoxicació propagandística que se’ls van acabar girant en contra. La batalla dels indecisos, que tant preocupava a l’inici del procés, es va anar decantant del costat sobiranista davant l’evidència del joc brut. Els catalans s’han guanyat en quinze mesos de rebel·lió tranquil·la i festiva, que van de la Diada del 2012 a l’acord per convocar un referèndum d’autodeterminació, un lloc entre els pobles lliures del món.

Sobre l’autor 

Eugeni Casanova és (Lleida, 1958). Llicenciat en ciències de la informació i en filosofia. Ha treballat en alguns dels principals mitjans del país en premsa, ràdio i televisió. Ha publicat llibres d’investigació periodística, viatges, etnografia, lingüística i natura, com Viatge a les entranyes de la llengua. De la riquesa a l’agonia del català, El complot. La trama en la segregació del bisbat de Lleida i el litigi de les obres d’art, i Els parlars del Pirineu. Un viatge lingüístic per totes les valls del sud de la serralada.

Invitació al debat / presentació

GUERRA BRUTA (BARCELONA)

A %d blogueros les gusta esto: