Novetats editorials de novembre, de Pagès editors

pagc3a8s-editorsSi vols conèixer totes les novetats de novembre de Pagès editors, només cal que facis clic aquí i el butlletí es descarregarà al teu ordinador en format PDF.

De les novetats d’aquest mes cal destacar:

13310 COB INDIBIL I LA BOIRA ok.inddÍndibil i la boira, de Josep Vallverdú.

Reedició amb motiu del 90è aniversari de l’autor. Aquest llibre, considerat com una de les millors narratives de Josep Vallverdú va ser guardonat amb el premi Josep Pla 1982.  
Aquest llibre parteix del fet real de l’anunci d’una entrevista per desplegar un rosari d’anècdotes, records, opinions i, fins i tot, confessions. Tots aquests episodis són fruit de la vida del propi autor i tenen com a teló de fons la vida a les comarques de Ponent. Configuren el testimoni d’un gran esforç cultural personal i alhora col·lectiu dels territoris que tenen Lleida —la ciutat d’Indíbil— com a centre d’irradiació territorial. El text de Vallverdú tan aviat gira cap enfora com endins, conté gotes d’acidesa i d’humor, participa del llibre de memòries, però també de l’assaig i de la crònica. Indíbil i la boira va ser finalista del Premi Josep Pla l’any 1982 i va ser publicat per primera vegada el 1983. Al cap de trenta anys, el llibre manté tota la seva frescor i actualitat. El seu missatge és tan viu encara que l’autor, en aquesta nova edició, no hi ha volgut introduir cap canvi.

Llegir les primeres pàgines clicant aquí
13525 COBERTA COM EL SALMO.inddCom el salmó dins l’aigua. Un viatge al·lucinant per les aigües de la vida, de Jordi Palou-Loverdos.

En aquests moments de transició local i global vers un nou cosmos, la inspiració d’aquesta faula —amb el salmó com a centre— resulta essencialment esperançadora. Avui les persones i els pobles tenim al davant rellevants reptes per superar enmig dels ràpids… Alguns sobrepassen dues vegades la seva estatura. Com diu l’autor, «…els salmons no es pregunten si serán capaços o no de remuntar el riu. Simplement ho fan.» A partir d’un relat senzill i vibrant, Jordi Palou-Loverdos, un reconegut mediador en conflictes, coach i expert facilitador de diàlegs, ens endinsa en les aigües originals i ens porta a fondàries insospitades de l’existència. Ens col·loca davant d’un mirall la veritable potència de l’ésser, enmig de l’evolució individual i col· lectiva.

Llegir les primeres pàgines clicant aquí

De les novetats de mesos anteriors cal destacar:

12630 coberta mapundi.inddMapundi, de Joan Bernà Xirgo.

Narrativa fantàstica. Salvatore, de 42 anys i divorciat, és un professor de geografia a la ciutat siciliana de Siracusa, enamorat dels mapes i de les boles del món, que es comunica amb Grazia, la seva única filla, morta d’accident a l’edat de sis anys, la qual el convida a complir la missió d’organitzar una assemblea mundial de persones, embrió d’un futur govern mundial, a canvi de poder realitzar el seu desig de refer la seva vida amb una nova dona, que li ha de donar un nou fill. Grazia col·labora amb el seu pare, des d’un exoplaneta, i li ofereix suport militar, esportiu i artístic, al mateix temps que lluita pels seus propis objectius… Paolo, d’onze anys, fill únic i tardà de Mario i Nicoletta, veïns i amics de Salvatore, pateix un accident que el deixa en coma, i des d’aquest estat es comunica amb Salvatore, ajudant-lo també, acompanyat per un grup secret de col·laboradors-comunicadors, en la formació de l’assemblea.

Llegir les primeres pàgines clicant aquí
8877 la moreneta a cuba cob.inddLa Moreneta a Cuba. Les esglésies cubanes de la Mare de Déu de Montserrat, de Joan M. Ferran Oliva.

Història. Hores d’ara només resten uns pocs catalans a Cuba, però encara hi ha en peu 3 edificis originalment dedicats a la Mare de Déu de Montserrat. Dues esglésies i l’edifici de Martanzas, recentment renovat, que és una entitat cultural. La intenció inicial del llibre va ser referir-se al tema del títol, però en el desenvolupament de la  recerca va caldre analitzar també, com entorn general, la religiositat a Cuba. El resultat potser pot donar sorpreses. La transculturització ha deixat com a producte una forta presència de religions d’origen Africà. Abans eren practicades de manera vergonyant i quedaven solapades sota l’ombra catòlica de les imatges que adoren, però la seva essència és una altra.

Llegir les primeres pàgines clicant aquí
Rami, remeis contra la crisi (coberta definitiva).inddRami Remeis contra la crisi. Millorar la salut, aconseguir la felicitat i fer front a les crisis personals i econòmiques amb l’ajut de plantes i complements, dAlbert Rami.

SEGONA EDICIÓ. Presenta vivències i crisis de persones que amb una forta motivació han aconseguit sortir-se de tot, o gairebé de tot. El seu primer consell no deixa cap dubte: “Cuideu l’alimentació! Que sigui com més sana millor, un pes important d’aliments crus i vegetals. No oblideu els minerals, les herbes i l’aplicació d’argila curativa a la zona del pit. Però, sobretot, tingueu clar que voleu curar-vos. El que realment cura és la persona amb la seva determinació de voler la curació. El terapeuta només pot encertar al màxim el tractament o remei, ja que el cos es cura tot sol quan té tot el vent a favor.” Rami Remeis ofereix solució a partir de l’alimentació i les herbes medicinals a problemes com: l’alcohol, el tabac, la sexualitat o les crisis d’ansietat, la menopausa, la falta de felicitat, també parla dels aliments compatibles, l’autoestima, la feina, el mal d’amor, o com afrontar la crisi econòmica.

Llegir les primeres pàgines clicant aquí

 

A %d blogueros les gusta esto: