Èxit rotund de l’acte de suport de la Via Catalana organitzat per La Setmana del Llibre en Català

11.09.13 La Setmana Llegim en Català 1 L’acte amb què la Setmana del Llibre en Català s’ha afegit a la Via Catalana ha estat un rotund èxit. Un gran nombre de persones, convocades per La Setmana del Llibre en Català, han aixecat sobre els seus caps una gran pancarta de 100 metres quadrats amb el lema Llegim en Català. La rotllana s’ha unit a la cadena humana amb un gran nombre de persones que duien a la mà un llibre o una revista en català, de forma que entre una i l’altra el nexe d’unió era una publicació en català. Cal recordar que la Via Catalana ha travessat d’un costat a l’altre l’avinguda de la Catedral, on està instal·lada la Ciutat de la Cultura de La Setmana fins al 15 de setembre11.09.13 La Setmana Llegim en Català 2

A %d blogueros les gusta esto: