Novetats editorials de setembre, de Pagès editors

Butlletí Pagès editorsSi vols conèixer totes les novetats de setembre de Pagès editors, només cal que facis clic aquí i el butlletí es descarregarà al teu ordinador en format PDF.

De les novetats d’aquest mes cal destacar:

Concert llibertat (coberta definitiva).inddEl concert per la Llibertat, d’Enric Lucena i Matthew Tree. Hi ha dates que tots recordarem sempre. Des de l’any 2013, el 29 de juny forma part d’aquesta llista, després de tot el que es va viure al Camp Nou. Sis hores en què la música es va convertir en un fil conductor perquè milers de persones visquessin quelcom més que un concert. Aquí teniu un llibre sobre aquell dia. I és un llibre ple de mirades. D’una banda, les fotografies que l’Enric Lucena va fer al llarg de la nit, moltes de les quals us emocionaran per primer cop. De l’altra, un dels escriptors més coneguts de casa nostra i que va sortir a parlar davant dels noranta mil assistents aquell dia, el Matthew Tree, ens ofereix la seva visió particular sobre com va veure i viure el Concert per la Llibertat.

Llegir les primeres pàgines clicant aquí
  • Rami, remeis contra la crisi (coberta definitiva).inddRami Remeis contra la crisi. Millorar la salut, aconseguir la felicitat i fer front a les crisis personals i econòmiques amb l’ajut de plantes i complements, d’Albert Rami. Presenta vivències i crisis de persones que amb una forta motivació han aconseguit sortir-se de tot, o gairebé de tot. El seu primer consell no deixa cap dubte: “Cuideu l’alimentació! Que sigui com més sana millor, un pes important d’aliments crus i vegetals. No oblideu els minerals, les herbes i l’aplicació d’argila curativa a la zona del pit. Però, sobretot, tingueu clar que voleu curar-vos. El que realment cura és la persona amb la seva determinació de voler la curació. El terapeuta només pot encertar al màxim el tractament o remei, ja que el cos es cura tot sol quan té tot el vent a favor.” Rami Remeis ofereix solució a partir de l’alimentació i les herbes medicinals a problemes com: l’alcohol, el tabac, la sexualitat o les crisis d’ansietat, la menopausa, la falta de felicitat, també parla dels aliments compatibles, l’autoestima, la feina, el mal d’amor, o com afrontar la crisi econòmica.
Llegir les primeres pàgines clicant aquí
  • Rangolis (coberta definitiva).inddRangolis de la sabiesa, d’Asha Miró amb dibuixos de Vaishali DasGupta. Els rangolis són pensaments hindús, una eina per millorar la salut tant dels infants com dels adults. Són una manera de meditar, concentrar-se i enfocar, a part d’atraure la sort a cada casa.
Llegir les primeres pàgines clicant aquí

De les novetats de mesos anteriors cal destacar:

  • 12096 coberta RELATS PEL PASSEIG.inddRelats per al passeig, de Josep Vallverdú amb pròleg de Jaume CabréRelats per al Passeig recull set textos breus que constitueixen un exemple clar de la concepció literària de l’univers narratiu de Josep Vallverdú. Es tracta de “Monsieur Grasz Pyrotechnic”, “L’il·luminat”, “La germana de la núvia”, “La bona acció”, “L’aviador xiroi”, “Lleugerament rosa”, “Mala travessa tinguérem”, amb un excel·lent pròleg de Jaume Cabré. És una edició amb motiu dels 90 anys de l’escriptor, que l’Institut d’Estudis Ilerdencs commemora per tot l’àmbit lingüístic de llengua catalana en diferents actes, tot al llarg del 2013, i que hem convingut d’anomenar «Passeig d’aniversari».
Llegir les primeres pàgines clicant aquí
  • 12095 jo vilanaperles.inddJo, Vilana-Perles. El diplomàtic català que va moure els fils de la Guerra de Successió (1704-1734)de Sebastià Sardiné. Ramon Frederic de Vilana-Perles i Camarasa (Oliana 1663, Viena 1741) és el català amb més poder que mai ha tingut Catalunya. El darrer protonotari de la Corona d’Aragó que va manegar els fils polítics i diplomàtics de la Guerra de Successió des de 1705-1714 i des de Viena fins més enllà de 1734. Mà dreta de l’emperador Carles VI. Canceller imperial. Va fer el que va poder per Catalunya, tot i que caigué, per traïcions, com a dany col·lateral. Morí noble sent marquès de Rialp i compte del S.R.I amb grans propietats per Àustria i Hongria. Lo Vilana torna ara a Catalunya per oferir-nos el seu argumentari biogràfic. Vol viure el procés del Dret a Decidir. Vol participar signant el Dret de Petició. Vol la sol·lució política del Cas dels Catalans. Desitja assolir la Independència pel Dret. Els polítics catalans no el defraudaran. Llavors tornarà a Viena i amb els altres exiliats oblidats, reposarà en pau.
Llegir les primeres pàgines clicant aquí
A %d blogueros les gusta esto: