Novetats editorials de juliol, de Pagès editors

Butlletí Pagès editorsSi vols conèixer totes les novetats de juliol de Pagès editors, només cal que facis clic aquí i el butlletí es descarregarà al teu ordinador en format PDF.

De les novetats d’aquest mes cal destacar:

  • 12096 coberta RELATS PEL PASSEIG.inddRelats per al passeig, de Josep Vallverdú amb pròleg de Jaume CabréRelats per al Passeig recull set textos breus que constitueixen un exemple clar de la concepció literària de l’univers narratiu de Josep Vallverdú. Es tracta de “Monsieur Grasz Pyrotechnic”, “L’il·luminat”, “La germana de la núvia”, “La bona acció”, “L’aviador xiroi”, “Lleugerament rosa”, “Mala travessa tinguérem”, amb un excel·lent pròleg de Jaume Cabré. És una edició amb motiu dels 90 anys de l’escriptor, que l’Institut d’Estudis Ilerdencs commemora per tot l’àmbit lingüístic de llengua catalana en diferents actes, tot al llarg del 2013, i que hem convingut d’anomenar «Passeig d’aniversari».
Llegir les primeres pàgines clicant aquí
  • 12095 jo vilanaperles.inddJo, Vilana-Perles. El diplomàtic català que va moure els fils de la Guerra de Successió (1704-1734)de Sebastià Sardiné. Ramon Frederic de Vilana-Perles i Camarasa (Oliana 1663, Viena 1741) és el català amb més poder que mai ha tingut Catalunya. El darrer protonotari de la Corona d’Aragó que va manegar els fils polítics i diplomàtics de la Guerra de Successió des de 1705-1714 i des de Viena fins més enllà de 1734. Mà dreta de l’emperador Carles VI. Canceller imperial. Va fer el que va poder per Catalunya, tot i que caigué, per traïcions, com a dany col·lateral. Morí noble sent marquès de Rialp i compte del S.R.I amb grans propietats per Àustria i Hongria. Lo Vilana torna ara a Catalunya per oferir-nos el seu argumentari biogràfic. Vol viure el procés del Dret a Decidir. Vol participar signant el Dret de Petició. Vol la sol·lució política del Cas dels Catalans. Desitja assolir la Independència pel Dret. Els polítics catalans no el defraudaran. Llavors tornarà a Viena i amb els altres exiliats oblidats, reposarà en pau.

Llegir les primeres pàgines clicant aquí
A %d blogueros les gusta esto: