Pagès editors publica un llibre sobre el «50è Concurs Internacional de Cant Francisco Viñas 1963-2013»

Concurs de cant Francesc Viñas (coberta).inddEl Concurs Internacional de Cant Francisco Viñas celebra el 50è aniversari amb aquest llibre que recull la història del Concurs explicada per Joan Francesc Marco, Joan Matabosch, Roger Alier, Agustí Fancelli i Miquel Lerín.

Cinquanta anys amb quasi deu mil participants dels quals alguns cantants han fet després una important carrera internacional. A més, grans figures de la història del cant han format part del jurat d’aquest prestigiós concurs que s’organitza integrat al Gran Teatre del Liceu i amb la col·laboració dels principals teatres d’òpera del món, projectant la memòria del tenor Francisco Viñas.

Edició trilingüe en català, castellà i anglès, que inclou un CD amb les actuacions dels últims anys i 136 fotografies dels guanyadors de totes les edicions.

CategoríasSin categoría
A %d blogueros les gusta esto: