Novetats editorials de novembre, de Pagès editors

Si vols conèixer totes les novetats del mes de novembre de Pagès editors, només cal que facis clic aquí i el butlletí es descarregarà al teu ordinador en format PDF.

De les novetats d’aquest mes cal destacar…

  • Carta en defensa pròpia. Contra Sauret, Xirau, Guinart i Dardalló, de Josep Tarradellas i editat per Edició de Josep Poca. Un document fort, tant pel seu contingut com per la duresa de les seves expressions. Es tracta d’una carta, escrita des de Saint-Martin-le-Beau, destinada- als tres membres del Consell Executiu d’Esquerra Republicana de Catalunya, residents llavors a França: Ventura Gassol, Carles Pi i Sunyer i Miquel Santaló, en la qual denuncia l’actitud de quatre destacats militants d’ERC, Sauret, Xirau, Guinart i Dardalló, on desmenteix les acusacions, distorsions de la realitat i les injustificades actuacions d’aquests quatre “vells amics”, als quals creu culpables de la subordinació del partit i del deteriorament de la imatge de la Generalitat. Tarradellas, en el seu escrit, desvela les veritables i inconfessables intencions de seus oponents, donant a conèixer intimitats, converses particulars, comportaments poc edifi cants, i, sobretot, ens ofereix una àmplia mostra de les seves actuacions, evidenciant la disparitat dels seus criteris, la feblesa de les seves conviccions, la manca de fi delitat a la ideologia del partit, ERC, del qual n’eren militants destacats.
Per llegir les primeres pàgines clica aquí
  • No hi ha crisi! (si tu vols) Guia per gestionar petites i mitjanes empreses que vulguin superar una situació difícil, de Ramon Badia. Actualment, el món de l’empresa viu en un entorn en transformació. Els canvis, sota la denominació de crisi, ens obliguen a adaptar-nos, a reinventar-nos. Caldrà dotar-nos, doncs, d’aquestes eines i també d’una dosi d’il·lusió i perseverança molt gran. Tot és possible! No hi ha límits! Visquem aquesta experiència des de la responsabilitat i la passió per una feina ben feta. Aquest llibre pretén ser una guia completa que, a tall de manual, serveixi a l’empresa com a marc de referència per a diagnosticar sobre l’evolució del seu negoci, com a eina per anticipar circumstàncies negatives i base per a confeccionar un pla d’acció per a evitar o ajudar a aquelles empreses a frenar, en la mesura que sigui possible, el procés de desaparició que viuen. Tenim producte, tenim mercat, passió per una feina excel·lent i un desig incontenible de tirar endavant. Tenim la millor empresa del món!
Per a llegir les primeres pàgines clica aquí
  • El cas Jamboree, de Pere Pons. Quina és la penyora que Ava Gardner va deixar al Jamboree? Què fa un frare caputxí en un club de jazz parlant amb el diable? I Chet Baker assegut als lavabos de Les Delices de França, a qui escolta? A qui va alliberar el violí d’Stèphane Grappelli? Per què Wayne Shorter no va aconseguir baixar les escales del soterrani de la Plaça Reial? Qui és l’home bop? I Gloria Stewart, què queda d’aquella veu que semblava eterna? I entre altres misteris, reunions clandestines, faules d’ocells, tertúlies futboleres, homes invisibles, desfilades d’esperits…, aquest llibre en motiu dels 50 anys del primer Jamboree desvetlla que hi ha una llegenda que sobrepassa la seva pròpia història. L’autor la recrea a través de quinze relats, on ficció i realitat es conjuren per a exposar aquests i d’altres enigmes. Ho acompanya amb una sel·lecció de testimonis, cròniques, documents i una col·lecció de fotografies inèdites que legitimen l’eterna glòria d’un cas que segueix obert mig segle després: el cas Jamboree.
Per a llegir les primeres pàgines clica aquí
  • Cançó de setembre, de Alba SabatéObra guanyadora del Premi Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa 2012. La novel·la ens convida al viatge interior de la Laura. Des del seu pis de Barcelona amb vistes al mar, va teixint de nou el microcosmos en què ha viscut. La pluja constant, les petúnies pansides, els gots de whisky, la presència de l’Eduard, les converses amb l’Enric, la mirada inquietant de l’Elisabet, uns vaixells a l’horitzó, les baralles i les reconciliacions, una rosa blanca, tot s’anirà reduint a allò imprecís que l’ha lligat amb el sexe, amb l’amor i amb la vida.
Per a llegir les primeres pàgines clica aquí
  • Tren blanc. El cas Rensenbrink, de Lluís VilarrasaPremi Ferran Canyameres de Novel·la 2012Josep Rensenbrink era un nom gairebé oblidat, un antic company d’escola, un nen exemplar que es va transformar en un adolescent trasbalsat. Però Rensenbrink, un dia, a mig curs, va abando· nar l’escola i no se’n va saber mai més res. Ara, però, un company d’aquells temps descobreix, en una llibreria, una novel·la escrita per Josep Rensenbrink. ¿Els fets que s’hi narren són reals o ficticis? Retorna amb força el passat i el desig de resoldre l’enigma Rensenbrink. Apareix una segona novel·la, Tren blanc, que ofereix més pistes…
Per a llegir les primeres pàgines clica aquí
  • HomesQue, de Jacint SalaXIV Premi de Poesia Parc Taulí, 2011. Hem de llegir HomesQue com un preciós compendi de les observacions d’un poeta profund i profundament humà sobre la condició humana. La diversitat i la riquesa del catàleg de tipus humans que ens regala l’autor només podia ser el resultat d’anys d’atenció i cura. HomesQue té una doble filiació literària de primera magnitud, una doble filiació que ve de molt lluny. D’una banda, l’obra pertany a la reconducció de l’impuls èpic tradicional en termes de la més absoluta modernitat. I, de l’altra, pertany a la reactualització moderna de la voluntat inscriptiva dels epigrames clàssics. HomesQue és, en primera instància, el nostre món actual, perfectament identificable, però, en segon terme, és el món de sempre, el món “sub specie aeternitatis”. Ara i sempre. El sempre vist des de l’ara.
Per a llegir les primeres pàgines clica aquí
A %d blogueros les gusta esto: