La Setmana celebrarà, el dia 10 de setembre, el seu 30è aniversari

Albert Pèlach, president de La Setmana, durant la inauguració de l’any passat

El dia 10 de setembre serà el gran dia de la celebració del 30 aniversari de La Setmana del Llibre en Català. Durant tota la jornada hi haurà un seguit d’engrescadores accions i activitats (més de 20!), com per exemple la presentació del llibre de Lluís Llach Memòria d’uns ulls pintats o la Conversa entre Aracadi Oliveres,Ada Colau i Adrià Alemany en la que donaran Propostes contra la crisi. Què podem fer com a ciutadans.

A les 18.00h serà el moment en què dotze biblioteques seleccionades per les empreses que formen el Cercle d’Empreses Amigues de La Setmana (BancSabadell, Renfe i Embamat) realitzaran la compra de llibres a les casetes de La Setmana gràcies a la col·laboració de les empreses.

La celebració començarà a les 20h amb la trobada i converses entre alguns dels escriptors guardonats amb el Premi Trajectòria. Dialogaran, presentats per Marina Espasa, Maria Barbal, Josep M. Espinàs, Roser Capdevila, Isabel-Clara Simó, M. Antònia Oliver, Joaquim Carbó i Lluís Permanyer. També hi haurà diverses activitats musicals englobades sota el títol Tast Musical. Els cantants Lídia Pujol i Yacine & The Oriental Groove Acústic; el cantant i escriptor Miquel Pujadó i el cantautor Enric Hernàez, seran alguns dels músics participants. Més alguna sorpresa…

A les 23.00h s’escenificarà una gran bufada col·lectiva d’espelmes amb degustació de pastis d’aniversari.

Des de les 20.00h el Cafè de La Setmana és transforma en La Cocteleria de La Setmana i tothom que compri un llibre podrà degustar el còctel de dissenyat especialment per a La Setmana.

I no oblidem que durant tot el dia, les persones que celebren 30 anys podran passar a buscar el seu regal d’aniversari (el llapis de La Setmana) i fer-se i enviar-nos la fotografia d’aniversari al photocall.

El Cercle d’Empreses Amigues

Coincidint amb la celebració dels 30 anys de La Setmana, i per tal d’estrènyer el vincle entre aquesta i el teixit empresarial català, enguany s’ha creat el Cercle d’Empreses Amigues de La Setmana amb dos objectius principals. El primer, fomentar la lectura, tot creant xarxa al llarg del territori català mitjançant accions conjuntes entre empreses, editorials, llibreries, biblioteques i altres agents culturals. El segon, contribuir a la sostenibilitat, la continuïtat i l’impuls de La Setmana, tot establint un vincle de col·laboració amb vocació de permanència entre tots els agents que hi participen.

BancSabadell, Renfe, Embamat són les tres empreses que enguany formen part del Cercle d’Empreses amigues de La Setmana, i aquestes les biblioteques que es beneficiaran de la col·laboració comprant llibres a La Setmana:

  • Bibliobús Pere Quart de Lleida
  • Biblioteca Pública de Vila-seca
  • Biblioteca Pere Blasi de Torroella de Montgrí
  • Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa
  • Biblioteca Francesca Bonnemaison i Biblioteca Xavier Benguerel de Barcelona
  • Biblioteques Central i dels Districtes de Terrassa
  • Biblioteca Armand Cardona Torrandell i Biblioteca Joan Oliva i Milà de Vilanova i la Geltrú
A %d blogueros les gusta esto: