Itineraris literaris i trobades amb autors a la Setmana del Llibre en Català

La Setmana del Llibre en Català incorpora al seu programa d’activitats 9 itineraris literaris que transcorren pel centre de la ciutat de Barcelona i recupera les trobades amb autors en forma d’esmorzars, aperitius o berenars.

Lluís-Anton Baulenas, David Martí i Jordi Querol són alguns dels autors que guiaran itineraris literaris basats en alguna de les seves respectives obres en una nova activitat organitzada per la Setmana del Llibre en Català.

Cada un dels 9 itineraris literaris de La Setmana estan vinculats a un llibre que té Barcelona com a escenari principal. En alguns casos serà el mateix escriptor qui mostrarà, de primera mà, els espais on es desenvolupa alguna de la seva obra. Aquest és el cas de Lluís-Anton Baulenas i el seu llibre La felicitat; David Martí i La metgessa de Barcelona i Jordi Querol i Història de la ciutat de Barcelona per a joves i no tan joves.

En altres ocasions durant els itineraris es descobriran curiositats, espais i llegendes del centre de la ciutat fent servir com a punt de connexió diverses publicacions, aquest és el cas, per exemple, de l’itinerari guiat pel periodista i escriptor Sergi Dòria, La Barcelona Gòtica de Carlos Ruiz Zafón.

Altres llibres que han inspirat els itineraris literaris de La Setmana són: La Catedral de Barcelona. Historia i històries; Els templers, guerrers de Déu i A terra les muralles; Tots els noms de Barcelona i 501 racons màgics de Barcelona que has de conèixer abans de morir, els dos últims a càrrec dels seus respectius autors.

En tots els casos els itineraris literaris de La Setmana començaran i acabaran a l’avinguda de la Catedral, tindran una hora i mitja de durada i el nombre màxim de persones que podrà participar és de 25 hi tindran un preu de cinc euros.

Tornen les converses amb autors al Cafè de La Setmana

La Setmana organitza, per segon any consecutiu, converses amb autors per parlar dels seus llibres al voltant d’un refresc al matí, migdia o la tarda al Cafè de La Setmana, situat a l’avinguda de La Catedral. Les tertúlies amb els autors estan organitzades en forma de esmorzars, aperitius i berenars en els que un màxim de 20 persones podran conversar amb autors com Gemma Lienas, Blanca Busquets, Marina Espasa i Stefanie Kremser, Xavier Bosch, Flavia Company i Sebastià Alzamora.

Per conèixer en detall tots els itineraris literaris i les trobades amb autors i reservar plaça, cal trucar al telèfon 932 956 017 o entrar a la pàgina web: http://www.lasetmana.cat

A %d blogueros les gusta esto: