El llibre «Àngel Ros, cara i creu», d’Ignasi Calvo, aprofundeix en els pensaments i les opinions de l’alcalde de Lleida

Àngel Ros, cara i creu. El PSC i la Catalunya que ha de venir, d’Ignasi Calvo i editat per Pagès editors, és una aproximació crítica als plantejaments vitals i polítics de l’actual alcalde de Lleida i dirigent del PSC en forma de relat a dues veus: la del propi Àngel Ros i la del periodista Ignasi Calvo, que l’ha entrevistat en profunditat i l’ha seguit d’aprop en el seu fallit intent d’esdevenir el líder dels socialistes catalans.

Sota el convenciment que “la meva cara, encara que ens la omplin de mans, serveix per fer una llista electoral”, Àngel Ros vol deixar obertes totes les opcions de futur en un moment en el qual “els cicles polítics s’escurcen” i pel davant té les possibilitats d’optar a ser el futur candidat socialista a la Presidència de la Generalitat o encarar el seu quart mandat com alcalde de Lleida.

Presentació del llibre:

Dia: dijous 28 de juny de 2012 a les 19.30h

Lloc: El Corte Inglés. Sala Ámbito Cultural, 6a. planta (avinguda Portal de l’Àngel, 19-21, de Barcelona)

Intervindran:

Àngel Ros, alcalde de Lleida

Antonio Franco, exdirector d’El Periódico de Catalunya

Lluís Pagès, director de Pagès editors

Ignasi Calvo, autor

Més sobre el llibre…

«Els aparells dels partits no estan encara al segle XXI» afirma Ros conscient que «genero moltes desconfiances dins del meu partit«, atesa la seva llarga vinculació a Pasqual Maragall i el seu perfil allunyat de l’ortodòxia del PSC. Sota el convencimient que aavui en dia «la informació fluieix de forma rapidíssima iglobal«, Àngel Ros aposta per un futur de «Catalunya, que és una nació, federada amb Espanya a través d’una Europa amb estats febles«, que aporti solucions als reptes de la immigració, ja que «no tot s’hi val en la convivència ciutadana i en els processos d’integració«, i afronti la dura crisi actual postant per «l’economia del coneixement, que no és més que posara coneixement a l’economia«.

Sobre l’autor

Ignasi Calvo Rivas (Barcelona-1964) ha exercit com a redactor en cap de Ràdio Lleida-Cadena SER, director de La Veu de Lleida-Onda Cero i sotsdirector del diari La Mañana. De 2007 a 2011 ha estat director del Servei d’Edicions i Arts Gràfiques de la Diputació de Lleida.

A %d blogueros les gusta esto: