Novetats editorials de juny, de Pagès editors

Si vols conèixer totes les novetats del mes de juny de Pagès editors, només cal que facis clic aquí i el butlletí es descarregarà al teu ordinador en format PDF.

De les novetats d’aquest mes cal destacar…

  • La necessitat d’estimar, de Marta Trepat. L’autora dona en aquest llibre unes pistes d’higiene mental, útils en la nostra societat tan marcada per l’individualisme, sense massa temps per la reflexió i la comunicació. Afirma que estimar és imprescindible per a la salut psicológica de les persones, però que s’ha d’aprendre i tenir-ne cura, treballar-ho i exercitar-ho, talment com tocar un instrument que necessita un llarg aprenentatge i un exercici continuat. També intenta respondre des del seu posicionament als interrogants que es planteja qualsevol persona reflexiva sobre el sentit de la vida, la relació amb un mateix, amb els altres i amb el trascendent.
Si vols llegir les primeres pàgines de La necessitat d'estimar, clica aquí
  • Quan els obrers van ser els amos. Una setmana de vaga general política a Sabadell el febrer de 1976, de Xavier Vinader. La darrera setmana de febrer de 1976, els obrers es van convertir en els veritables amos dels carrers de Sabadell. Quatre mesos després de la mort del general Franco, aquesta ciutat va ser l’escenari d’una veritable “ruptura” entre les estructures municipals del règim feixista i la població que volia recuperar les llibertats i exigia l’amnistia per a tots els exiliats i detinguts polítics. La vaga general que va esclatar el febrer de 1976 va ser la resposta ciutadana contra l’abús de poder d’un Consistori prepotent i desacreditat. Quan els obrers van ser els amos recull aquells fets amb tot el detall, i el seu autor aporta dades, fotografies i documents inèdits, alhora que dóna veu als seus protagonistes, en definitiva, a tot el poble de Sabadell.
Si vols llegir les primeres pàgines de Quan els obrers van ser amos, clica aquí
  • Crítica literària i debat religiós. Epistolari entre Maurici Serrahima i Manuel de Pedrolo. Edició a cura de Josep Poca. Maurici Serrahima va decidir posar-se en contacte amb Pedrolo per a fer-li conèixer el seu parer sobre la seva obra literària. Aquest fou l’origen de la correspondència epistolar entre els nostres protagonistes. Es tracta d’un extens material que, si bé fou iniciat per contrarestar opinions sobre criteris i valors literaris sobre els quals podien coincidir en molts aspectes, de mica en mica es decantà cap a un altre camp, en el qual diferien enormement. Serrahima, home de creences religioses arrelades, proposà dialogar amb Manuel de Pedrolo sobre els valors transcendents de l’existència. I aquest, malgrat sentir-se’n ben allunyat, acceptà complagut el diàleg i la confrontació d’idees.
Si vols llegir les primeres pàgines Crítica literària i debat religiós, clica aquí 

De mesos anteriors, cal destacar:

  • Mag Lari La màgia de fer Màgia, del periodista Enric Lucena. T’has preguntat alguna vegada què passa darrera d’un espectacle de màgia? Què s’hi veu? I què no s’hi veu?
    Aquest és un llibre únic. El Mag Lari ha deixat entrar darrera de l’escenari una persona aliena al seu espectacle perquè fes totes les fotos que volgués. Mai una càmera fotogràfica havia entrat fins a la cuina d’un espectacle de màgia d’aquestes dimensions amb total llibertat. Aquí tens el resultat. Secrets que l’Enric Lucena t’explica i sobretot, secrets que t’ensenya amb un seguit d’imatges imprescindibles i mai vistes. Són l’altra cara de l’iceberg de la màgia.
Si vols llegir les primeres pàgines de La màgia de fer màgia, clica aquí


A %d blogueros les gusta esto: