Novetats editorials de maig, de Pagès editors

Si vols conèixer totes les novetats del mes de maig de Pagès editors, només cal que facis clica aquí i el butlletí es descarregarà al teu ordinador en format PDF.

De les novetats d’aquest mes cal destacar dos llibres de poesia:

  • Juny, d’Amadeu Vidal, amb pròleg de Jordi Pàmias. El premi està guardonat amb el XVI Premi de Poesia Màrius Torres, 2001.
Si vols llegir les primeres pàgines, clica aquí
Per aconseguir la coberta en alta fes clic aquí
  • Per un nus a la gola, de Juan Carlos Elijas, guardonat amb el XIV Premi de Poesia Maria Mercè Marçal, 2012.
Si vols llegir les primeres pàgines, clica aquí 
Per aconseguir la coberta en alta fes clic aquí

De mesos anteriors, cal destacar:

  • Mag Lari La màgia de fer Màgia, del periodista Enric Lucena. T’has preguntat alguna vegada què passa darrera d’un espectacle de màgia? Què s’hi veu? I què no s’hi veu?
    Aquest és un llibre únic. El Mag Lari ha deixat entrar darrera de l’escenari una persona aliena al seu espectacle perquè fes totes les fotos que volgués. Mai una càmera fotogràfica havia entrat fins a la cuina d’un espectacle de màgia d’aquestes dimensions amb total llibertat. Aquí tens el resultat. Secrets que l’Enric Lucena t’explica i sobretot, secrets que t’ensenya amb un seguit d’imatges imprescindibles i mai vistes. Són l’altra cara de l’iceberg de la màgia.
Si vols llegir les primeres pàgines, clica aquí
Per aconseguir la coberta en alta fes clic aquí
  •  Per què volem un Estat propi?, de DD. AA. Una seixantena de personatges de la vida intel·lectual i cívica expliquen per quina raó creuen que Catalunya hauria de tenir Estat propi. Els arguments són múltiples i variats i responen al perfil personal i professional de cadascú. L’edició del llibre ha estat a càrrec .
Si vols llegir les primeres pàgines clica aquí
Per aconseguir la coberta en alta fes clic aquí
  • Córrer enmig del paradís, de Pere Pinós. Narra l’evolució d’un personatge que, pels volts dels quaranta, esdevé corredor. De l’experiència en neix un gran canvi perquè sent com la vida s’omple de l’alegria del córrer. En aquests fulls hi trobareu els primers passos, els entrenaments, la llargada de les Maratons, els secrets, les tècniques, l’ambient de les curses d’arreu de Catalunya… En aquest llibre hi ha el país, hi ha l’esport i una idea: Abans que no s’acabi la vida s’ha de córrer el món perquè el món no s’acaba mai.
Si vols llegir les primeres pàgine clica aquí
Per aconseguir la coberta en alta fes clic aquí
  • D´una nova llum. Carles Riba i la literatura grega moderna, d’Eusebi Ayensa. El llibre té el seu origen en la localització de set cartes inèdites de Carles Riba i una de Clementina Arderiu a l’Arxiu Històric i Literari Grec (ELIA), de la capital grega, adreçades totes elles a la gran hispanista grega Júlia Iatridi. Sobre la base d’aquesta correspondència (i de les cartes de Iatridi a Riba localitzades a l’Arxiu Nacional de Catalunya), l’autor intenta esbrinar les causes i el vertader abast de l’interès de Riba per les lletres neogregues al final de la seva vida, interès que es plasmà en la traducció al català de 66 poemes de Kavafis i que constitueix una de les experiències literàries més interessants –i alhora menys conegudes– del Riba madur.
Per aconseguir la coberta en alta fes clic aquí
A %d blogueros les gusta esto: