«Mag Lari la màgia de fer Màgia» (Pagès editors), un llibre il·lustrat que explica el secrets més íntims d’un espectacle de màgia

.

T’has preguntat alguna vegada què passa darrera d’un espectacle de màgia? Què s’hi veu? I què no s’hi veu?… Mag Lari la màgia de fer Màgia és un llibre únic perquè t’ho explica tot!

El Mag Lari ha deixat entrar darrera de l’escenari una persona aliena al seu espectacle, el periodista Enric Lucena, perquè ho pogués explicar tot, però el periodista volia, a més, poder fer fotografies per documentar perfectament tots els secrets del mag. Mai una càmera fotogràfica havia entrat fins a la cuina d’un espectacle de màgia d’aquestes dimensions (Splenda) amb total llibertat. Aquest llibre és el resultat.

Secrets que l’Enric Lucena explica i, sobretot, secrets que ensenya amb un seguit d’imatges imprescindibles i mai vistes. “El Mag Lari, explica Lucena, m’ha deixat fotografiar la seva feina des de tots els racons. Us prometo que m’he col·locat a totes bandes: al davant, al darrere, a dalt, a baix, des de qualsevol costat… I molts moments són senzillament indesxifrables. L’única resposta a aquests moments són dues paraules: màgia i Lari. Si us agrada la màgia i el Mag Lari no dubto que us agradaria haver estat en la meva situació: poder entrar amb la vostra càmera fotogràfica i els ulls ben oberts per observar tot el que envolta l’espectacle. Totes les estructures dissenyades exclusivament per al Mag Lari, la roba que fa servir, els objectes màgics que segurament no tindríeu mai a casa…”

El Mag Lari fa aparèixer un conill a la xaqueta de l'Enric Lucena
El Mag Lari fa aparèixer un conill a la xaqueta de l'Enric Lucena

Els secrets més ben guardats del Mag Lari són, segons l’Enric Lucena, a aquest llibre. En ell es pot veure el Mag Lari de prop, treballant i, sobretot, rient. I és que la relació del Lari amb la màgia no es pot entendre des d’un altre punt de vista que no sigui el sentit de l’humor.

El Mag Lari explica que “quan l’Enric em va proposar de fer aquest llibre ja em vaig imaginar que el primer a qui hauria d’enganyar seria a ell mateix

perquè, d’aquesta manera, pogués enganyar als lectors. No hi ha res millor que dir una mentida amb convenciment. Per fer-ho vaig tenir clar que no només li ensenyaria el meu perfil bo, sinó que li faria veure el que volgués. I contemplant el resultat crec que puc estar content. No sé com dir-ho, però llegint el text m’agrado bastant. Si jo no fos jo, compraria aquest llibre”.

Sobre l’autor

Enric Lucena Ibarzábal (1974) és llicenciat en Historia de l’art. Ha treballat com a guionista a programes de televisió com Homozapping (Antena 3), Vides de pel·lícula, o A pèl Tour ( TV3). Com a presentador de televisió l’hem pogut veure a 8tv a Envasat al 8, o a Localia TV a 52. Actualment dirigeix i presenta El Visitant i El Concurs a Catalunya Ràdio. També forma part de l’equip d’El Matí de Catalunya Ràdio des de 2009. Com a fotògraf ha publicat fins ara a revistes com Pantalla Semanal o Barça.

Fitxa

Col·lecció: Monografies, 32
136 pàgs
Rústica amb solapes
19 x 28 cm
PVP: 22,22€
A %d blogueros les gusta esto: