Els editors en català col·laboren amb Omnium Cultural en «La llança de Sant Jordi»

 L’Associació d’Editors en Llengua Catalana  col·labora en la campanya La llança de Sant Jordi, l’aparador virtual d’Òmnium amb les novetats editorials en català per aquest Sant Jordi 2012, que enguany celebra la seva tercera edició.

A més de consultar les novetats editorials les persones que visitin el web poden participar en un sondeig responent dues preguntes ben senzilles: Quin llibre regalaràs per Sant Jordi? Quina creus que és la millor coberta? Les persones que vulguin participar de La llança de Sant Jordi poden escollir un únic llibre entre les tres categories amb les quals estan dividides les obres: ficció, no ficció i infantil i juvenil. Així mateix, els participants, que podran obtenir lots de llibres com a obsequi per haver participat en la campanya, poden triar també quina és la millor coberta de tots els llibres d’aquest Sant Jordi 2012.

El web de La llança de Sant Jordi inclou també altres apartats, com el de l’opinió d’experts que exposen quin llibre en català regalaran aquest Sant Jordi, un apartat especial referent a la Festa de La Llança que tancarà la campanya el 18 d’abril a la Sala Luz de Gas de Barcelona. Durant aquest acte, l’entitat donarà a conèixer els guanyadors del sondeig que es fa a través del web.

A %d blogueros les gusta esto: