Novetats editorials de març, de Pagès editors

Si vols conèixer totes les novetats del mes de març de Pagès editors, només cal que facis aquí i el butlletí es descarregarà al teu ordinador en format PDF.

De les novetats d’aquest mes cal destacar…

 • El fil invisible, de Josep Gamell

Conversa amb setze celebritats de la societat catalana. El llibre constitueix un calidoscopi, una galeria de retrats de la Catalunya de principis del segle XXI, i ens diu puntualment qui són, com pensen, com actuen alguns dels nostres ciutadans més representatius en àmbits molt diversos.

Per llegir les primeres pàgines clica aquí 
Per aconseguir la coberta fes clic aquí
 • Per què volem un estat propi?, de Roger Torres

Una seixantena de personatges de la vida intel·lectual i cívica expliquen per quina raó creuen que Catalunya hauria de tenir Estat propi. Els arguments són múltiples i variats i responen al perfil personal i professional de cadascú. L’edició del llibre ha estat a càrrec.

Per llegir les primeres pàgines clica aquí 
Per aconseguir la coberta fes clic aquí
 • La batalla per l’aigua, d’Ignasi Aldomà Buixadé

Analitza les transformacions que ha experimentat l’aprofitament de l’aigua en els darrers cent anys. El llibre porta el subtítol de «Una proposta per superar els desconcerts hídrics i garantir la gestió integral del seu cicle a Catalunya».

Per llegir les primeres pàgines clica aquí 
Per aconseguir la coberta fes clic aquí
 • La vida assistida, d’Eduard Ribera. Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa 2011.

El protagonista principal de La vida assistida és Bergadan, un outsider enginyós que, a base de curioses reflexions, intenta trobar algun sentit al món que l’envolta.

Per llegir les primeres pàgines clica aquí  
Per aconseguir la coberta fes clic aquí
 •  Poemes d’una embarassada, d’Eva Baltasar. Poesia

Explica els sentiments que flueixen durant un embaràs, això és el que reflecteixen els poemes d’aquest llibre. El treball ha estat guardonat per l’excel·lent domini del llenguatge i de les tècniques poètiques, i també pel to sensiblement distanciat, i tanmateix molt personal, que dóna el tractament d’un tema difícil de traspassar al llenguatge poètic. 

Per llegir les primeres pàgines clica aquí 
Per aconseguir la coberta fes clic aquí
 • La meva mare es preguntava per la mort, de Teresa Colom. Poesia.

Cal assenyalar la rellevància la dimensió musical de la poesia de l’autora, el fet que ella mateixa és una recitadora molt efectiva i que els seus poemes, o la majoria, estan pensats per ser dits en públic.

Per llegir les primeres pàgines clica aquí 
Per aconseguir la coberta fes clic aquí

De les novetats de mesos anteriors cal destacar…

 • Vida espiritutal en la societat digital, del doctor en  Filosofia i en Teologia Francesc Torralba. Filosofia.

Aquest és un treball de d’anàlisi de caire filosòfic i antropològic, però sense deixar de tocar mai els peus a terra, suggereix quin tipus de vida espiritual ha començat a aparèixer a la nostra societat del segle XXI, lligada absolutamente amb el món dels ordinadors, internet i les xarxes socials.

Per llegir les primeres pàgines clica aquí 
Per aconseguir la coberta clica aquí 
 • Els elefants interiors i altres contes, de Xavier Vidal, VI Premi 7lletres, 2011. Novel·la.

Un recull d’històries on els personatges intenten canviar el destí, gestionen com poden les circumstàncies més imprevistes i es revelen per lliurar-se de les lloses quotidianes que no han triat. Són relats on l’humor és essencial, on la ironia és omnipresent i conviu amb la revenja, l’amor, l’autocompassió, els tòpics i la reflexió sobre l’aleatorietat de la nostra existència.

Per llegir les primeres pàgines clica aquí
Per aconseguir la coberta clica aquí
A %d blogueros les gusta esto: