Novetats editorials de febrer, de Pagès editors

Si vols conèixer totes les novetats del mes de novembre de Pagès editors, només cal que facis clic aquí i el butlletí es descarregarà al teu ordinador en format PDF.

De les novetats d’aquest mes cal destacar:

  • Vida espiritutal en la societat digital, del doctor en  Filosofia i en Teologia Francesc Torralba. Filosofia.

Aquest és un treball de d’anàlisi de caire filosòfic i antropològic, però sense deixar de tocar mai els peus a terra, suggereix quin tipus de vida espiritual ha començat a aparèixer a la nostra societat del segle XXI, lligada absolutamente amb el món dels ordinadors, internet i les xarxes socials.

Per llegir les primeres pàgines de Vida espiritual en la societat digital clica aquí
Per descarregar la coberta de Vida espiritual en la societat digital clica aquí 
  • Els elefants interiors i altres contes, de Xavier Vidal, VI Premi 7lletres, 2011. Novel·la.

Un recull d’històries on els personatges intenten canviar el destí, gestionen com poden les circumstàncies més imprevistes i es revelen per lliurar-se de les lloses quotidianes que no han triat. Són relats on l’humor és essencial, on la ironia és omnipresent i conviu amb la revenja, l’amor, l’autocompassió, els tòpics i la reflexió sobre l’aleatorietat de la nostra existència.

Per llegir les primeres pàgines d'Els elefants interiors i altres contes clica aquí 
Per descarregar la coberta d'Els elefants interiors i altres contes, clica aquí
  • Obra completa punt u, del poeta Carles Hac Mor. Poesia.

Lluny del rastreig mil·limetric, de l’erudició empolsada, de la interpretació dogmatica, les obres completes de Carles Hac Mor són un pas més cap a l’assumpció de les paradoxes de la incoherencia: unes obres per sempre incompletes: ombres pal lides d’allo que fou: un impuls per dur Carles Hac Mor encara molt més enlla d’allo que va ser abans de Carles Hac Mor: un ajut per enllosar els camins que hem de fer entre tots navegant cadascú el seu per tal de poder-los desfer.

Per llegir les primers pàgines d'Obra completa punt u clica aquí primeres pàgines 
Per descarregar la coberta d'Obra completa punt u clica aquí
  • La maledicció d’Edgar, de Marc Dugain. Novel·la.

Aquesta novel·la fa reviure els grans personatges de la història dels Estats Units entre els anys 1924 i 1972, a través dels diàlegs, les transcripcions dels escoltes i els informes de seguretat que desvetllen sense embuts unes memòries atribuïdes a Clyde Tolson, ajudant però sobretot amant d’Edgar. I és així com veiem que cap d’aquells personatges, mentre van ser vius, no controlaven realment el seu destí. Perquè aquest destí sempre va estar en mans de J. Edgar Hoover. Cal recordar que en aquests moments hi ha una pel·lícula a les pantalles (J.Edgar) molt probablement basada en aquest llibre, dirigida per Clint Eastwood i protagonitzada per Leonardo di Caprio.

Per descarregar la coberta de La maledicció d'Edgar clica aquí

De les novetats de mesos anteriors cal destacar…

  • El bisbe novell, en el que la periodista Noemí Vilaseca i el fotògraf Marc Trilla parlan amb el bisbe de Solsona, Xavier Novell, i donen resposta a preguntes com: Qui no té curiositat de conèixer els motius pels quals un capellà és nomenat cap d’una diòcesi amb només quarantaun anys? Qui no es pregunta pels factors que expliquen la transformació d’un jove per passar d’una visió progressista de l’Església a la defensa de l’ortodòxia? Com veu aquest prelat la integració dels homosexuals en la fe cristiana? Com explica la sexualitat? Què en pensa de l’existència d’una Església catalana?
Per llegir les primeres pàgines d'El bisbe novell clica aquí 
Per descarregar la coberta, clica sobre ella o aquí 
  • A El poder de la por el Dr. Jorge L. Tizón es pregunta On guardem els nostres temors quotidians?. La por s’ha convertit en un dels sentiments dominants en la societat actual. Tant el temor que neix de les circumstàncies col·lectives (calamitats climatològiques, guerres o crisis econòmiques galopants) com el que sorgeix del nostre interior, especialment del cervell (fòbia, ansietat, terror, angústia, pànic, incertesa). A més a més, la creixent influència dels mitjans de comunicació de masses sobre la nostra conducta provoca que els temors ens semblin més terribles del que realment són. El professor Tizón aborda, de manera rigorosa però comprensible per a qualsevol lector, la naturalesa i el poder de la por. Intenta situar cadascun dels temors en el seu context just, per a mostrar on guardem les nostres pors i mirar d’explicar-nos com gestionar- los a la nostra vida quotidiana. Un cop identificats, poden perdre força i, sobre tot, poden quedar atenuats o neutralitzats per teràpies i enfocaments basats en la intel·ligència emocional. Amb el bisturí precís, el doctor Tizón descriu i posa les bases per a que cada persona pugui viure sense por.
Si vols veure l’autor parlant del seu llibre pots clicar aquí 
Per llegir les primeres pàgines d'El poder de la por clica aquí
Per descarregar la coberta, clica al damunt d’ella o aquí 
  • Memòries d’un emboscat, de Josep Ballester. Narrat en primera persona per un noi de divuit anys, aquest llibre és un testimoni riquíssim de la vida dels emboscats. Josep Ballester ens explica què menjaven, on dormien, com passaven el temps, com els arribaven les notícies, com va ser la seva relació amb l’exercit republicà i, en definitiva, com era el dia a dia d’uns homes fora de la llei en ple conflicte bèl·lic. Sense fer filosofia, mostrant més la impressió del moment que no una concreta i explícita idea política, tot explicant detalls quotidians, el text ens endinsa en un món massa desconegut que afectà molts llocs de la rereguarda de Catalunya durant la Guerra Civil.
Per llegir les primeres pàgines de Memòries d'un emboscat clica aquí 
Per descarregar la coberta, clica al damunt d’ella o aquí 
A %d blogueros les gusta esto: