Butlletí de novetats de Pagès editors, mes d’octubre

Si vols conèixer totes les novetats del mes d’octubre de Pagès editors, només cal que facis aquí, el butlletí es descarregarà al teu ordinador en format PDF.

A més de les novetats aquí incloses, em permeto cridar la teva atenció sobre una altres novetats publicades recientment perquè poden ser del teu interés…

  • Josep Suñol Garriga, viure i morir per Catalunya, escrit pel periodista Jordi Badia, exdirector de comunicació del F.C. Barcelona, cap d’Esports i subdirector d’Informació del diari Avui. Ha publicat llibres com Crònica del Nuñisme (2003 o El Barça al descobert (2009). Un treball ambiciós de recerca, però també una narració enriquidora que transcorre amb fluïdesa i no perd l’interès. Estem davant d’un text de referència que pretén aproximar-se a la biografia més enllà de les circumstàncies de la seva mort tràgica i analitzar l’obra i, en segon lloc, cercar les causes del silenci amb què va ser cobert durant seixanta anys, perquè ens mou el convenciment que del seu entrellat en traurem una comprensió més exacta i pregona tant de la figura de Josep Suñol com de Catalunya. Veure primeres pàgines. Per descarregar la coberta, clica aquí.
  • La pell negra de Zeneida Sardà, una novel·la d’amor, aventura, il·lusions i desenganys enllaçats per l’atzar a través d’una prosa àgil i delicada que atrapa al lector fins el punt final. L’autora ha publicat una dotzena de llibres, col·labora amb la revista Serra d’Or i escriu guions cinematogràfics. Veure primeres pàgines. Per descarregar la coberta, clica aquí.
A %d blogueros les gusta esto: