La 60a edició de la FIRA DEL LLIBRE D’OCASIÓ ANTIC I MODERN tanca avui amb un regust positiu

Estand FIRA DEL LLIBRE D'OCASIÓ ANTIC I MODERN

La 60a. edició de la FIRA DEL LLIBRE D’OCASIÓ ANTIC I MODERN posa aquest vespre el seu punt i final mantenint les seves xifres de vendes en nivells similars respecte a edicions anteriors. El nombre de visitants ha estat en línia a les 500.000 persones.

Segons la organització però, les xifres s’han estat superiors a les que s’esperaven, a causa del pessimisme general per la situació de l’economia del nostre país i que ha estat notícia aquests últims dies.

L’exposició 60 anys de Fira ha estat, sense cap tipus de dubtes, un veritable èxit. Enguany s’ha optat per un espai molt més gran (tot el xamfrà de Gran Via amb Passeig de Gràcia) i diàfan on es mostraven els 60 anys de cartells de la FIRA, moltes fotografies i altres documents que recordaven la seva història de la Fira. El manuscrit de Salvador Espriu ha estat la veritable atracció.

Pel que fa al Punt de Reciclatge, el Llibre Solidari, els resultats també han estat molt positius. A captat l’atenció de persones de totes les edats, que s’han solidaritzat amb el projecte. Tal és el cas de l’actriu Clara Segura, col·laboradora d’Unicef, que aquesta setmana ha visitat la FIRA, ha fet donació d’alguns llibres i ha comprat d’altres al Punt de Reciclatge, el Llibre Solidari i també a altres estands de la FIRA.

En els propers dies el GREMI DE LLIBRETERS DE VELL DE CATALUNYA lliurarà la totalitat dels diners recaptats a Unicef. Les veritables beneficiades de la generositat d’aquesta acció solidaria dels ciutadans i el Gremi de Llibreters de Vell és el projecte “Escoles per a l’Àfrica” a Mali.

Clara Segura al Punt de Reciclatge Llibre Solidari
Clara Segura trian llibres al Punt de Reciclatge Llibre Solidari
Xavier Torradas, de la junta de la FIRA, i Clara Segura observant el manuscrit dEspriu
Estand de la FIRA DEL LLIBRE DEL LLIBRE D'OCASIÓ ANTIC I MODERN
A %d blogueros les gusta esto: