«La cambra buida. Crònica d’una soledat», d’Emily White, editat per Pagès editors

Pagès editors ha publicat el llibre La cambra buida. Crònica d’una soledat, d’Emily White.

Tot i tenir una feina estable, amics i una família, l’autora es va adonar que senzillament no tenia ningú a la vora. No estava deprimida, però es trobava sola. En aquesta intuïtiva i brillant novel·la, Emily White despulla la seva ànima i presenta la seva pròpia experiència d’una forma fascinant i intel·ligent, afrontant amb coratge el que sembla un tema tabú, la solitud. El primer pas és admetre el problema, i aquest llibre esdevindrà una bona eina per a qualsevol persona que en algun moment s’hagi sentit sola, perquè la soledat necessita un tractament, com qualsevol altre trastorn mental. Traduïda a sis idiomes, La cambra buida redefineix el concepte de soledat i proporciona esperança a qui en pateix. Sens dubte, una obra mestra d’una honestedat impressionant sobre un estat d’ànim que tot i ser universal, cada cop és més conegut i alhora més ignorat.

Sobre l’autora

Emily White va nèixer a Toronto, és una advocada de renom, però actualment treballa com a assessora de la policia del Canadà i es dedica també a escriure. Aquesta obra, la crònica novel·lada de la seva pròpia experiència, ja ha estat considerada comuna obra única fins ara sobre el sentiment de la solitud. Ha guanyat destacats premis i reconeixements pels seus escrits de ficció i no-ficció en mitjans especialitzats.

Si vols llegir les primeres pàgines pots clicar aquí

Pots aconseguir la coberta clicat a sobre.

CategoríasSin categoría
A %d blogueros les gusta esto: