Butlletí de novetats de Pagès editors, mes de juliol

Si vols conèixer totes les novetats del mes de juliol de Pagès editors, només cal que facis clic aquí, el butlletí es descarregarà al teu ordinador en format PDF.

Del butlletí d’aquest mes cal destacar una novel·la, La pell negra, i dos títols biogràfics sobre un mateix personatge lligat a la història del Fútbol Club Barcelona i de la cultura catalana: Josep Suñol Garriga (o Josep Sunyol Garriga, segons una u otra obra) el president del Barça que va ser assassinat pel l’exèrcit franquista ara fa 75 anys. Un és una novetat editorial, l’altre és una reedició d’una novetat editorial de 1996 que té plena vigència.

  • La pell negra de Zeneida Sardà, una novel·la d’amor, aventura, il·lusions i desenganys enllaçats per l’atzar a través d’una prosa àgil i delicada que atrapa al lector fins el punt final. L’autora ha publicat una dotzena de llibres, col·labora amb la revista Serra d’Or i escriu guions cinematogràfics. Veure primeres pàgines. Per descarregar la coberta, clica aquí
  • NOVETAT: Josep Suñol Garriga, viure i morir per Catalunya, escrit pel periodista Jordi Badia, exdirector de comunicació del F.C. Barcelona, cap d’Esports i subdirector d’Informació del diari Avui. Ha publicat llibres com Crònica del Nuñisme (2003 o El Barça al descobert (2009). Un treball ambiciós de recerca, però també una narració enriquidora que transcorre amb fluïdesa i no perd l’interès. Estem davant d’un text de referència que pretén aproximar-se a la biografia més enllà de les circumstàncies de la seva mort tràgica i analitzar l’obra i, en segon lloc, cercar les causes del silenci amb què va ser cobert durant seixanta anys, perquè ens mou el convenciment que del seu entrellat en traurem una comprensió més exacta i pregona tant de la figura de Josep Suñol com de Catalunya. Veure primeres pàgines. Per descarregar la coberta, clica aquí.
  • REEDICIÓ: Sunyol, l’altre president afusellat, del doctor en història i professor de l’UB Josep M. Solé i els filòlegs Carles Llorens i Toni Strubell amb pròlegs de Fancesc Gordo, Jaume Sobrequés i Jaume Llauradó. Per descarregar la coberta, clica aquí.
A %d blogueros les gusta esto: