Butlletí de novetats de Pagès editors, mes de maig

Si vols conèixer totes les novetats del mes de maig de Pagès editors, només cal que facis clic aquí, el butlletí es descarregarà al teu ordinador en format PDF.

A més de les novetats aquí incloses, em permeto cridar la teva atenció sobre altres novetats…

  • Pa, crosta i molla de Assumpta Montellà. L’autora d’obres com La Maternitat d’Elna, entre altres, explica a aquest llibre el conjunt de vivències de la Guerra Civil a la comarca de Les Garrigues, però amb mirada femenina, des de la quotidianitat de la rereguarda dins l’àmbit domèstic. Son tretze testimonis reals d’una perspectiva diferent de la Guerra, sense l’èpica de la batalla, malgrat estar en primera fila quan cauen les bombes.
  • Les claus de Bin Laden, L’Aràbia Saudita, el wahhabisme i la guerra santa, d’Antoine Basbous. Reedició d’aquest llibre que explica com Bin Laden es va inspirar en la ideologia d’Aràbia Saudita, pàtria a la qual pertanyen quinze dels dinou Kamikazes de Nova York i Washington.
A %d blogueros les gusta esto: