Butlletí de novetats de Pagès editors, mes d’abril

Si vols conèixer totes les novetats del mes de març de Pagès editors només cal que facis clic aquí i el butlletí, amb la fitxa de cada un dels llibres, es descarregarà al teu ordinador.

De les novetats d’aquest mes cal destacar:

  • El preu de la memòria. El cas de l’arxiu Centelles, de Ramon Alberch, que durant el període 2004-2010 va ser el responsable dels arxius del govern de la Generalitat, de manera que li va tocar viure de ben a prop episodis tan convulsos com el de l’Arxiu Centelles o els papers de Salamanca. Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
  • Un amor sense vel, La lluita d’una parella contra l’odi i el rebuig, de Dúnia Carulla. No és una novel·la d’un amor qualsevol, és la crònica directa i escrita en primera persona d’una parella que ha de fer front als problemes generats pel fet que ell és un marroquí i professa la fe islàmica i ella una noia catalana educada en la cultura cristiana. És un testimoni real explicat en forma de novel·la. Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
  • Yijing. El llibre dels canvis, traduït i editat per Jordi Vilà. És el clàssic que més influència ha exercit en la cultura xinesa durant els darrers 3.000 anys, a més de despertar una enorme fascinació a Occident. Ara el podem gaudir per primer cop en català, en una edició completa i traduïda directament del xinès antic, acompanyat de les darreres versions trobades el 1973 a les excavacions de Mawangdui que fins ara només es trobaven disponibles en anglès. Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
  • Futbol per la llibertat, de Ramon Usall ens transporta al paper que aquest esport ha jugat en el combat per la llibertat dels pobles i contra el colonialisme, en la denúncia del feixisme i del racisme, o en la seva aportació a la lluita per les llibertats democràtiques i la justícia social. Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
A %d blogueros les gusta esto: