30 editorials catalanes, a la fira més important de llibres infantils

L’Associació d’Editors en Llengua Catalana (AELLC) i 30 editorials catalanes especialitzades en llibres infantils exposaran a la Fira del Llibre Infantil de Bolonia (Bologna Children’s Book Fair), que se celebrarà a la ciutat italiana del 28 al 31 de març.

Tot i que la majoria d’editorials catalanes exposaran en estand propi, d’altres ho faran a l’espai col·lectiu gestionat per l’AELLC,  que compta amb la col·laboració de l’ICIC. A aquest espai l’Associació d’Editors en Llengua Catalana donarà assistència i recolzament als editors associats i als il·lustradors de l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (APIC) que ho necessitin.

Al marge del expositors amb espais propis o col·lectius, un gran nombre de professionals relacionats amb el llibre infantil (editors, autors, il·lustradors, agents literaris, traductors, llibreters, bibliotecaris, professors…) es donen cita a la Fira per oferir els seus productes o per comprar-ne els drets i publicar-los en català.

Cal recordar que la Fira del Llibre Infantil de Bolonia és la de major projecció internacional del sector i el lloc on els professionals poden comprar i vendre drets i també descobrir nous talents.

A %d blogueros les gusta esto: