Butlletí de novetats de Pagès editors, mes de març

Si vols conèixer totes les novetats del mes de març de Pagès editors només cal que facis clic aquí i el butlletí, amb la fitxa de cada un dels llibres, es descarregarà al teu ordinador.

De les novetats d’aquest mes cal destacar:

  • Pegera, de Ramon Soler, és una novel·la magnificament escrita ambientada a Peguera el que fou un nucli industrial molt important a tocar de Berga. La natura, acompanyada del silenci, semblen haver-s’hi adormit. La novel·la ens transporta en aquest món industrial. És una obra plena d’amors i desamors on la gent del poble no es podia barrejar amb la classe alta. A Peguera també si pot copsar i conèixer una colla d’oficis (avui malauradament desapareguts). Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
  • Et miro, de Maram al-Masri. Obra imprescindible de la més important poetesa àrab del moment. L’edició castellana d’aquesta obra va aconseguir un èxit sense precedents. Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
  • El mestre Gaudí conté els textos apareguts a Temple entre 2000 i 2010, amb la firma de Joan Bassegoda Nonell, president d’Amics de Gaudí d’ençà de 1969, director de la Càtedra Gaudí (1968-2000), conservador de la Reial Càtedra Gaudí (2000-2009) i director honorari de la Reial Càtedra Gaudí des del 15 de desembre de 2010. Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
  • La cuina dels castells, de Josep M. Morell i Bitrià és un receptari de plats antics; molts d’ells són de la cuina medieval i, per tant, l’autor ha procurat restaurar-los, per tal que es puguin cuinar a casa sense cap dificultat. Hi trobareu plats amb aliments autòctons: en aquella època pràcticament tot circulava entre el pa, l’ordi, el blat, les cebes, els alls, les arengades, el bacallà salat, les carbasses, la farina o la cansalada. Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
  • L’honorable fugitiu, de Josep Vallverdú plasma la complexitat de la vida a bord d’una goleta en missió molt especial i l’impensat desenllaç d’un rescat promogut per les altes instàncies de la Marina reial anglesa. Una mostra més de l’acreditada prosa del veterà autor. Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
A %d blogueros les gusta esto: