Butlletí de novetats de Pagès editors del mes de febrer

Si vols conèixer totes les novetats del mes de novembre de Pagès editors només cal que facis clic aquí i el butlletí, amb la fitxa de cada un dels llibres, es descarregarà al teu ordinador.

De les novetats d’aquest mes cal destacar:

  • Detalls culinaris, de Josep Torrent. L’autor, que havia estat cap de la policia local d’Olot en dues etapes, va rebre el 19è premi Ferran Canyameres, que organitza Òmnium Cultural, per aquesta obra. Torrent ja havia rebut aquest guardó el 2008 per la seva obra La Mirora mata els dimarts, també editada per Pagès editors. Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
  • L’home més feliç del món, de Ramon Pardina. L’autor ha estat guanyador de diferents premis  per la seva obra. L’home més feliç del món inclou nou relats al voltant de la infelicitat, la responsabilitat de fer-se gran,… Coberta en alta resolució en aquest enllaç
  • Gandhi avui (de David Carthight) i El mètode de la NoViolència (de Aldo Capitini), dos llibres de la nova col·lecció «Noviolència i lluita per la pau,» que Pagès editors i la ICIP (Institut Català Internacional per la Pau) editen de forma conjunta. Aquesta col·lecció té com a objectiu publicar els millors i més reconeguts títols que tenen la pau i la no violència.

També et volem recordar un altra novetat recient:

  • L’home de Tor, de Núria Comes. Crònica humana d’un dels racons més amagats del Pirineu. L’amarga història de Jordi Segalàs, Palanca, i els propietaris de la muntanya que va provocar la coneguda tragèdia a la muntanya de Tor. Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
A %d blogueros les gusta esto: