Butlletí de novetats de Pagès editors del mes de gener

Si vols conèixer totes les novetats del mes de novembre de Pagès editors només cal que facis clic aquí i el butlletí, amb la fitxa de cada un dels llibres, es descarregarà al teu ordinador.

De les novetats d’aquest mes cal destacar:

  • Versions de poesia europea per Màrius Torres. Estudi i edició de Pere Ballart i Jordi Julià. Per primera vegada en un sol llibre totes les traduccions de poesia que va realitzar Màrius Torres al llarg de la seva vida. Traduccions impecables de poemes de 22 il·lustres poetes de la literatura europea des de l’italià, l’anglès el francès, el provençal, l’alemany i el portuguès. Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
  • L’home de Tor, de Núria Comes. Crònica humana d’un dels racons més amagats del Pirineu. L’amarga història de Jordi Segalàs, Palanca, i els propietaris de la muntanya que va provocar la coneguda tragèdia a la muntanya de Tor. Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
  • Divuit anys. Vivències d’un escriptor des dels marges, de Josep A. Chauvell. Aprofitant el 18 aniversari d’una de les filles de l’autor, aquest reflexiona sobre diferents temes i recorda la seva adolescència en una època en la que la dictadura entristia la societat. Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
A %d blogueros les gusta esto: