Butlletí de novetats de Pagès editors, mes de desembre i propostes de Nadal

Si vols conèixer totes les novetats del mes de novembre de Pagès editors només cal que facis clic aquí i el butlletí, amb la fitxa de cada un dels llibres, es descarregarà al teu ordinador.

Si vols conèixer les novetats destacades d’aquest butlletí i les propostes nadalenques de Pagès editors, continua llegint…

De les novetats d’aquest mes cal destacar:

 • Màrius Torres. Recull de poemes 1927-1936, una edició facsímil del que podríem dir la «prehistòria» literària del poeta. Poesies d’ús privat en el seu format original, mecanografiats. Cal recordar que Pagès editors ha publicat:
  • Màrius Torres de poeta al lector
  • Poesies de Màrius Torres, de Margarida Prats
  • El Sanatori de l`Ànima, de Paco Grande, una obra de narrativa
  • Per la seva banda, Editorial Milenio ha publicat Màrius Torres, Poemas, una edició de Margarida Prats i traducció al castellà de Victoria Pradilla y Alfonso Alegre.

  Coberta en alta resolució en aquest enllaç.

Propostes de Pagès editors per la campanya nadalenca

 • Gaudí(r) de la natura i de la Sagrada Família, de Jordi Cussó. Llibre gràfic que dóna a conèixer les arrels de l’arquitectura orgànica emprada per Gaudí en les seves obres. comparant els elements naturals i l’obra arquitectònica. Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
 • Poesies de Màrius Torres, de Margarida Prats. L’edició definitiva dels poemes d’aquest autor (en el centenari del seu neixament), presentats d’una forma acurada i endreçada. Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
 • Un dia amb el senyor Jules, de Diane Broeckhoven. Un best seller en la gran majoria de països europeus que explica el conflicte entre una persona d’avançada edat i un nen autista. Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
 • El Sanatori de l’ànima. Una teràpia poètica amb Màrius Torres, de Paco Grande. Obra de ficció on la poesia de Màrius Torres té el paper central com a teràpia per a curar persones amb problemes d’equilibri mental. Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
 • Destí d’una dona de poble, de Lev Tolstoi i T. Kuzminskaia. En el centenari de la mort de Tolsoi et presentem un text inèdit seu escrit amb la Tatiana Andreivevna Kuzminskaia, la seva cunyada. El llibre és un retrat de la vida rural de la Rússia de la segona meitat del segle XIX. Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
 • La veritat crema, de Dolors Espinet, el primer llibre que s’acosta als fets d’Horta de Sant Joan, amb voluntat de conèixer la veritat del que va passar. Escrit per la germana d’un dels bombers morts, Ramon Espinel. Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
 • L’era de la hipermemòria. Revisionisme i falsificació històrica, de Elena Yeste. Assaig sobre la memòria històrica negacionista, entre d’altres, de la Guerra Civil espanyola i sobre la producció historiogràfica que aquesta ha generat. Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
 • Els secrets d’un part feliç. Descobreix i tria la millor manera d’ajudar el teu fill a néixer, de Marta Espar, col·laboradora del Suplement Salut de El País, aquest llibre és el resultat d’una investigació periodística de com es desenvolupa el moment del part a Espanya i Europa. El resultat és un llibre pràctic, d’escriptura clara, ple de dades, que dóna tota la informació a la mare per escollir la millor manera de tenir el seu fill. Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
 • El monestir de Santa maria de Vallbona, de Josep Maria Sans i Travé A la primera part del llibre l’autor repassa part de les fites més importants del llarg procés història del monestir. A la segona fa una exposició de la vida de les religioses i a la darrera s’analitzen diversos elements arquitectònics i artístics del monestir. Coberta en alta resolució en aquest enllaç.
A %d blogueros les gusta esto: