Descobreix ‘Barcelona, pell i ombra’, la visió de la ciutat de Manel Esclusa, editat per Novaera Publications

Barcelona, pell i ombra

En el seu nou llibre Barcelona, pell i ombra, el fotògraf Manel Esclusa ens presenta una poderosa i subtil narració en blanc i negre a través de 140 fotografies, en una acurada coedició de Novaera Publications i l’Ajuntament de Barcelona.
Esclusa demostra que és el fotògraf de la nit i la ciutat, de llums i  presències esborradisses. Les fotografies realitzades entre 1980 i 2010 exploren i revelen aspectes desconeguts de llocs emblemàtics de Barcelona, així com d’altres espais difícils d’identificar per la particular visió que dóna l’artista.
L’escriptor Rafael Argullol és l’autor del pròleg que es complementa amb dos  versos de Joan Vinyoli, que parlen sobre la nit i la foscor.
El llibre estarà a la venda a partir del dia 2 de desembre, a totes les llibreries i a la web de Novaera Publications (http://www.novaerapublications.com).

Per a més informació de premsa i entrevistes amb l’autor: contacte de premsa

Fitxa tècnica:

  • Títol: Barcelona, pell i ombra
  • Format: 23,5 x 31 cm
  • Tritò blanc i negre
  • Enquadernació: tapa dura
  • 192 pàgines. Coberta  i sobrecoberta
  • Preu: 25 €

NOTA IMPORTANT: Si vols fer servir les fotografies, si us plau, demana-les a premsa i fes menció del nom de l’autor, Manel Esclusa, i del llibre Barcelona pell i ombra.

Fotografies de Manel Esclusa per a Barcelona pell i ombra

A %d blogueros les gusta esto: