Butlletí de novetats de Pagès editors, mes de novembre

Si vols conèixer totes les novetats del mes de novembre de Pagès editors només cal que facis clic aquí i el butlletí, amb la fitxa de cada un dels llibres, es descarregarà al teu ordinador.

De les novetats d’aquest mes cal destacar: A més de les novetats d’aquest mes, et recordem que el mes passat vam destacar:

  • Jardí de gel, de Miquel Àngel Vidal. Aquesta és la novel·la guanyadora del V Premi 7Lletres (premi creat en reconeixement de la figura de Manuel de Pedrolo). Aplec de contes amb diversitat d’espais i de temps amb un fil discursiu intern comú: el conflicte de les relacions humanes, el relativisme de les idees i els fets…
  • Gaudí de la natura i de la Sagrada Família, de Jordi Cussó. Llibre gràfic que dóna a conèixer les arrels de l’arquitectura orgànica emprada per Gaudí en les seves obres. comparant els elements naturals i l’obra arquitectònica.
  • Les més invisibles. Dones africanes a Catalunya, de Sara Vilà Galan. Aquest assaig és el ressultat d’un treball de camp amb entrevistes amb 25 dones saharianes i subsaharianes que viuen a Catalunya i expliquen les seves experiències vitals i laborals.

De les novetats editorials del mesos anteriors cal recordar:

  • L’era de la hipermemòria. Revisionisme i falsificació històrica, de Elena Yeste. Assaig sobre la memòria històrica negacionista, entre d’altres, de la Guerra Civil espanyola i sobre la producció historiogràfica que aquesta ha generat.
  • Destí d’una dona de poble, de Lev Tolstoi i T. Kuzminskaia. En el centenari de la mort de Tolsoi et presentem un text inèdit seu escrit amb la Tatiana Andreivevna Kuzminskaia, la seva cunyada. El llibre és un retrat de la vida rural de la Rússia de la segona meitat del segle XIX.
  • Els secrets d’un part feliç. Descobreix i tria la millor manera d’ajudar el teu fill a néixer, de Marta Espar, col·laboradora del Suplement Salut de El País, aquest llibre és el resultat d’una investigació periodística de com es desenvolupa el moment del part a Espanya i Europa. El resultat és un llibre pràctic, d’escriptura clara, ple de dades, que dóna tota la informació a la mare per escollir la millor manera de tenir el seu fill.
  • El Santuari de l’ànima. Una teràpia poètica amb Màrius Torres, de Paco Grande. Obra de ficció on la poesia de Màrius Torres té el paper central com a teràpia per a curar persones amb problemes d’equilibri mental.
A %d blogueros les gusta esto: