Neix Nus de Llibres, una nova distribuïdora, que gestionarà el fons de més d’una vintena d’editorials

La nova distribuïdora NUS DE LLIBRES està formada per un equip humà de reconeguda experiència en el sector de la distribució i de l’edició,  encapçalat per Lluís Pagès (Pagès editors), impulsor del projecte, i Elisabeth Prieto, de amplia experiència en el sector editorial i de la distribució de llibres.

Un dels punts diferencials d’aquesta nova distribuïdora és que seran les editorials les que controlin el procés de comercialització i distribució i no a la inversa, com passava fins ara. Això també vol dir que, al negociar com a grup d’editors, NUS DE LLIBRES ha aconseguit millorar les condicions dels serveis.

A més del disseny del procés de distribució, NUS DE LLIBRES també controlarà les vendes i les devolucions i tota la vessant administrativa.

NUS DE LLIBRES, que endegarà la seva activitat la propera setmana, compta ja amb més d’una vintena d’editorials com ara Efadós, Pagès editors, Editorial Milenio, Alqueria, Galerada, Onada (vinculada al IEC), les publicacions de la Universitat de Barcelona, Documenta Balear, entre d’altres, i que espera augmentar aquest número en els propers dies.

A %d blogueros les gusta esto: