Butlletí de novetats de Pagès editors, mes d’octubre

Si vols conèixer totes les novetats del mes d’octubre de Pagès editors només cal que facis clic aquí i el butlletí, amb la fitxa de cada un dels llibres, es descarregarà al teu ordinador.

A més de les novetats d’aquest mes, et recordem que el mes passat vam destacar:

  • Desti d’una dona de poble. En el centenari de la mort de Tolsoi et presentem un text inèdit seu escrit amb la Tatiana Andreivevna Kuzminskaia, la seva cunyada. El llibre és un retrat de la vida rural de la Rússia de la segona meitat del segle XIX.
  • Els secrets d’un part feliç. Descobreix i tria la millor manera d’ajudar el teu fill a néixer. Escrit per la periodista Marta Espar, col·laboradora del Suplement Salut de El País, aquest llibre és el resultat d’una investigació periodística de com es desenvolopa el moment del part a Espanya i Europa. El resultat és un llibre pràctic, d’escriptura clara, ple de dades, que dóna tota la informació a la mare per escollir la millor manera de tenir el seu fill.
  • El Sanaturai de l’ànima. Una teràpia poètica amb Màrius Torres. Obra de ficció, escrita per Paco Grande, on la poesia de Màrius Torres té el paper central com a teràpia per a curar persones amb problemes d’equilibri mental.
A %d blogueros les gusta esto: