Els llibres econòmics i els comprador joves, protagonistes fins al moment de la FIRA DEL LLIBRE D’OCASIÓ

Potser a causa del moment econòmic actual, els llibres d’ocasió i els valorats en menys de 15 € són, segons paraules d’Albert Obradors, president del Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya, «els més venuts fins ara a la  FIRA DEL LLIBRE D’OCASIÓ ANTIC I MODERN, mentre que la venda de llibres antics es mantenen en el mateix nivell que en edicions anteriors«. El mateix Albert Obradors destaca que «els clients joves, d’entre 18 i 30 anys i majoritariament estudiants universitaris, són els principals compradors«.

Exposició Fotolibres i Punt de Reciclatge El Llibre Solidari

Cal destacar que l’exposició dedicada als llibres de fotografies ha estat un dels grans èxits de l’edició d’enguany. Juan Naranjo, historiador de la fotografia i director del departament de fotografia de Soler i Llach Subhastes Internacionals, és el comisari de l’exposició. Ell mateix explica que «a través dels fotollibres que conformen la mostra podem fer un recorregut per l’evolució estètica i conceptual dels llibres de fotografia des del segle XIX fins a finals del segle XX«. Cal recordar que l’espai dedicat a l’exposció ha canviat enguany la seva ubicació, el trobem al xamfrà de Gran Via i Passeig de Gràcia, al costat del punt de Reciclatge.

La tercera edició del Punt de Reciclatge El llibre solidari també està tenint molt èxit tant a la vessant de donació de llibres com en la de compra. La totalitat dels diners recaptats per la venda d’aquests llibres donats es destinarà al programa Escoles Amigues de la Infància que UNICEF està duent a terme a Moçambic per millorar la qualitat de l’educació. Tothom pot participar portant els llibres que ja no necessiti a l’estand que a tal efecte hi ha al xamfrà del Passeig de Gràcia amb Gran Via. Immediatament els llibres es classifiquen per preus (entre 1 i 10€) i es tornen a posar a la venda.

La  FIRA DEL LLIBRE D’OCASIÓ ANTIC I MODERN tancarà la 59a edició el proper diumenge 3 d’octubre.

Més informació i fotos de la FIRA clicant als enllaços:

L’historiador Josep Termes i la fotografia als llibres, protagonistes de la FIRA DEL LLIBRE D’OCASIÓ ANTIC I MODERN

Inaugurada la 59a edició de la FIRA DEL LLIBRE D’OCASIÓ ANTIC I MODERN

Els llibres de fotografies, a la FIRA DEL LLIBRE D’OCASIÓ ANTIC I MODERN

59a. Fira del Llibre d'Ocasió Antic Modern
59a. Fira del Llibre d'Ocasió Antic Modern
A %d blogueros les gusta esto: